Life

Casa Regală, acuzată că „îngroapă” comportamentul lui Megan Markle. De ce au numit-o angajații „Ducesa Dificilă” și cum îi traumatiza

De ce a fost Meghan Markle supranumită „Ducesa Dificilă” de angajații Palatului Buckingham? Unii spun că fostul star american i-a terorizat în timpul în care a făcut parte din Familia Regală. Apropiații o apără.
01.07.2022 | 11:40
Casa Regala acuzata ca ingroapa comportamentul lui Megan Markle De ce au numito angajatii  Ducesa Dificila  si cum ii traumatiza
Meghan Markle a fost supranumită ,Ducesa Dificilă”. Foto: colaj Fanatik/ hepta.ro
ADVERTISEMENT

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la atribuțiile regale în urmă cu doi ani, însă pare imposibil să fie uitată prezența lor la Palatul Buckingham. Presa britanică scoate la iveală faptul că oficialii încearcă să facă uitată ancheta legată de comportamentul pe care fostul star american l-ar fi avut față de angajați.

Meghan Markle, „Ducesa dificilă”. Încearcă reprezentații regali să-i acopere comportamentul avut la Palat?

Cu toate că în urmă cu câteva luni, Palatul Regal anunța că o să dezvăluie în curând rezultatele anchetei cu privire la acuzațiile care i s-au adus lui Meghan Markle, în mod greu de explicat, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Totuși, presa britanică refuză să uite.

ADVERTISEMENT

Pentru Daily Mail, Richard Kay a analizat în detaliu comportamentul lui Meghan Markle. Astfel, în doar câteva luni de când a intrat în Familia Regală, soția Prințului Harry a primit titlul de „Ducesa Dificilă” din partea angajaților.

Aceștia au dezvăluit că fosta actriță îi trezea la ora 5 dimineața pentru a le atribui sarcini. La momentul respectiv, oficialii au pus asta pe seama faptului că Meghan proceda astfel pentru că funcționa după un alt fus orar. Totuși, prietenii ei spuneau că se laudă cu faptul că este o șefă bună.

ADVERTISEMENT

Totodată, limbajul folosit de Ducessa de Sussex ar fi fost unul mult prea direct, motiv pentru care angajații au considerat-o chiar un bully.

Doi consilieri și-au dat demisia după ce Meghan Markle a ajuns la Palat

Meghan Markle a fost acuzată că din cauza ei doi consilieri regali au plecat de la Palat și că a încercat să submineze autoritatea unui al treilea. În 2018, Jason Knauf, cel care se ocupa de imaginea publică a cuplului regal la acea vreme a depus o plângere oficială. Acesta susținea atunci că Meghan Markle este tot timpul nemulțumită de angajații săi și că are un comportament total inacceptabil.

ADVERTISEMENT

În același document, Jason Knauf și-a arătat îngrijorarea cu privire cu privire la stresul pe care Samantha Cohen, secretara privată a cuplului l-ar fi experimentat.

Un fost angajat a declarat că au fost umiliți de Ducesă, personalul ar fi fost adesea făcut să plângă, iar un consilier se temea să discute cu Markle, neputând să-și controleze tremuratul.

ADVERTISEMENT

Apropiații o apără pe Meghan Markle

Jenny Afia, avocata lui Meghan Markle, a susținut că toate aceste acuzații sunt total neadevărate și că nu coincid deloc cu experiența pe care ea avut-o pe parcursul colaborării cu Ducesa.

Totodată, Janina Gavankar, o prietenă a soției Prințului Harry, a declarat că o cunoaște pe aceasta de 17 ani și că întotdeauna s-a purtat frumos cu oamenii.

 

ADVERTISEMENT