Life

Regina Elisabeta a II-a a deschis o anchetă în cazul lui Meghan Markle. De ce este acuzată soția prințului Harry

Regina Elisabeta a II-a a deschis o anchetă în cazul lui Meghan Markle. Soția prințului Harry este acuzată pentru atitudinea avută față de foștii angajați.
20.06.2022 | 18:09
Regina Elisabeta a IIa a deschis o ancheta in cazul lui Meghan Markle De ce este acuzata sotia printului Harry
Regina Elisabeta a II-a a deschis o anchetă în cazul lui Meghan Markle. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Regina Elisabeta a II-a a deschis o anchetă în cazul lui Meghan Markle, soția prințului Harry. Fosta actriță este acuzată că ar fi avut o atitudine intimidantă față de foștii săi angajați.

Regina Elisabeta a II-a, anchetă în cazul lui Meghan Markle

Deși cei doi trăiesc în SUA de la începutul anului 2020, nu au scăpat de controverse. Prințul Harry și Meghan Markle au avut 25 de angajați cât timp s-au aflat în rândul familiei regale, înainte de plecarea în California. Aceștia îi ajutau pe ducii de Sussex chiar și cu cele mai mărunte sarcini.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle ar fi avut o atitudine “deplorabilă” față de subalternii săi, potrivit Sunday Times. Soția prințului Harry i-ar fi manipulat emoțional și ar fi folosit cuvinte agresive la adresa angajaților.

Date fiind zvonurile în legătură cu atitudinea fostei actrițe din serialul “Suits” față de angajați, Regina Elisabeta a II-a ar fi luat o decizie radicală.

ADVERTISEMENT

Suverana ar fi angajat o echipă de avocați pentru a investiga acuzațiile aduse la adresa lui Meghan Markle de către foștii angajați. Mai mult, Regina și-ar fi plătit echipa de avocați din propriul buget. Concluziile acestei anchete nu vor fi făcute publice, conform sursei menționate.

În 2018, Jason Knauf, fostul secretar de comunicare din Sussex, a vorbit despre acuzațiile la adresa lui Meghan Markle, numind presupusele acțiuni ale fostei actrițe “total inacceptabile”.

ADVERTISEMENT

“Ducesa pare intenționată să aibă mereu pe cineva în vizor. Ea o agresează pe angajată și caută să-i submineze încrederea.

Am primit raport după raport de la oameni care au asistat la un comportament inacceptabil față de această angajată.”, a transmis Jason Knauf la momentul respectiv, printr-un mesaj public.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Meghan Markle a negat acuzațiile lansate de foștii săi angajați. Ducesa de Sussex a susținut că presa furnizează “o povestire falsă”.

Cum au fost primiți prințul Harry și Meghan Markle în Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan Markle au revenit în Marea Britanie cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Ducii de Sussex au venit alături de cei doi copii, Archie (3 ani) și Lilbet, care a împlinit un an la începutul lunii.

Cei doi nu au fost primiți cu căldură de către membrii familiei regale. La slujba de la Catedrala St. Paul, dedicată Reginei Elisabeta, cei doi au stat separat de prințul Harry, Kate Middleton, prințul Charles și ducesa Camilla. Și după terminarea slujbei au plecat separat.

Nu au participat nici la recepția de la Guildhall, care a urmat imediat după slujbă. De altfel, s-au întors în Montecito, California, mai repede decât era prevăzut inițial.

ADVERTISEMENT