Life

Casa Regală din Danemarca, zguduită de un scandal fără precedent. Fratele moștenitorului tronului, îndrăgostit de cumnată?

Casa Regală a Danemarcei pare să fie zguduită din temelii de scandaluri, mai multe încurcături ieșind la iveală după ce Regina a retras titlurile nepoților ei.
09.10.2022 | 15:44
Casa Regala din Danemarca zguduita de un scandal fara precedent Fratele mostenitorului tronului indragostit de cumnata
Prințul Moștenitor Frederik și Prințesa Mary (stânga), tensiuni cu familia Prințului Joachim / Foto: Hepta, fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De curând, Regina Margareta a Danemarcei și-a lăsat patru nepoți fără titluri, cei patru fiind, cu toții, copiii fiului mai mic al conducătorului statului scandinav. În spatele deciziei stă însă, susține presa tabloidă, o încurcătură amoroasă demnă de o poveste la Hollywood.

Casa Regală din Danemarca, cutremurată de un scandal amoros

Conform OK Magazine, Casa Regală a Danemarcei este în mijlocul unor controverse cât se poate de serioase. După ce Regina Margareta a decis ca Prințul Nikolai, de 23 de ani, Prințul Felix, de 20 de ani, Prințul Henrik, de 13 ani, și Prințesa Athena, de 10 ani, să rămână fără titlurile regale, toți fiind copii lui Prințul Joachim, fratele mai mic al moștenitorului tronului, lucrurile s-au complicat peste măsură.

ADVERTISEMENT

Mai exact, susține sursa citată, după ce a fost făcut anunțul oficial cu privire la titlurile regale, Prințul Joachim și soția lui, Prințesa Marie, au recunoscut că între ei și Prințul Moștenitor Frederik, și cu cumnata lor, Prințesa Mary, relația este una tensionată, chiar complicată.

Cu toate acestea, revista spaniolă Vanitatis Elconfidencial, explică că lucrurile sunt complicate de faptul că fiul mai mic al Reginei Margareta, Prințul Joachim, este îndrăgostit de cumnata lui, soția moștenitorului tronului, Prințesa Mary.

ADVERTISEMENT

Mai mult, drept dovadă, revista spaniolă aduce în prim plan o fotografie în care Joachim ar părea ca încercând să o sărute pe Prințesa Mary, cumnata lui. Fotografia, realizată și publicată de revista suedeză Svensk Damtidning ar fi fost realizată la o petrecere a Regimentului Gărzii Regale.

Povestea încurcată de amor din familia regală a Danemarcei

Conform surselor citate, atunci când Prințul Moștenitor Frederik s-a căsătorit cu Mary Donaldson, în 2004, presa daneză a publicat informații referitoare la pasiunea pe care ar avea-o Prințul Joachim pentru soția fratelui său.

ADVERTISEMENT

Mai mult, zvonurile au fost alimentate și mai mult de momentul în care fiul mai mic al Reginei Margareta a Danemarcei s-a logodit cu Marie Cavallier, o tânără franțuzoaică care seamănă izbitor de mult cu soția moștenitorului tronului și care, întâmplător, poartă același nume.

În plus, de-a lungul anilor, presa daneză a dezvăluit, în repetate rânduri, că între cele două femei de la Casa Regală este o relație tensionată. Prințesa Maria ”a perceput-o mereu ca pe un dușman” pe viitoarea Regină Consoartă, Prințesa Mary, susținea un ziar danez.

ADVERTISEMENT

De altfel, relația tensionată dintre cele două familii a fost motivul pentru care Regina Margareta a Danemarcei a intervenit la un moment dat și le-a cerut ca, măcar în public, să se manifeste ca și când relațiile ar fi cordiale.

Între timp, începând cu 1 ianuarie 2023, cei patru copii ai Prințului Joachim, doi cu Prințesa Maria, vor deveni conți, iar apelativele pe care le vor folosi, conform protocolului, sunt de Excelențe în loc de Altețe Regale.

ADVERTISEMENT