Life

Cum arată casa în care locuiește Zarug de la Asia Express. Imagini inedite din interiorul locuinței

Casa în care locuiește Zarug de la Asia Express este decorată după imaginația haiosului concurent, iar acesta a dezvăluit fiecare colțișor al locuinței sale, pe Youtube.
27.11.2021 | 10:50
Cum arata casa in care locuieste Zarug de la Asia Express Imagini inedite din interiorul locuintei
Imagini din casa lui Zarug de la Asia Express. Foto: Youtube Storia.ro/ Instagram
ADVERTISEMENT

Zarug de la Asia Express locuiește într-un apartament din București, pe care și l-a achiziționat în grabă. Concurentul reality-show-ului de la Antena 1 a povestit despre cum și-a decorat fiecare colțișor.

S-a inspirat din locurile pe care le-a vizitat, dorindu-și foarte tare ca apartamentul său să aibă un vibe country, dar nu până la capăt, cu iz de Berlin și Paris.

ADVERTISEMENT

Zarug a prezentat în clipul apărut pe Youtube cu locuința sa care sunt cele mai dragi obiecte pe care le are. Printre ele se numără un tablou cu un înger păzitor pe care l-a moștenit de la iubitul său, pe care îl poartă aproape peste tot, chiar și dacă merge în călătorii în țări îndepărtate.

Imagini din casa în care locuiește Zarug de la Asia Express

Designerul a mai spus că la locuința lui ar schimba în permanență ceva. Ba ar vrea să aibă uși noi, geamuri noi, iar uneori se gândește la tot felul de culori pentru pereții casei, căci se plictisește destul de repede.

ADVERTISEMENT

Marele regret în privința apartamentului pe care îl deține este că nu are balcon. De altfel, în timpul carantinei, Zarug a plecat din locuința sa, într-un loc ferit de oameni, mai ales pentru că are și un câine pe care trebuie să îl scoată des pe afară.

Zarug a glumit în reportajul făcut în locuința sa, amuzând-o pe interlocutoare. „Din casa mea nu lipsește niciodată… praful”, a spus Zarug răzând.

ADVERTISEMENT

„Cred că mai mult decât o casă, aici e o colivie sincer. Aici mă refugiez de lume. Sunt eu cu mine, cu muzica mea, cu parfumurile, tot”, a spus Zarug.

„În perioada adolescenței, camera mea era destul de impersonală”

Concurentul de la Asia Express a vorbit și despre casa în care a copilărit, la Botoșani. „Îmi amintesc o bibliotecă. Era pe tot peretele, ceea ce nu era greu, fiind camerele mici. 

ADVERTISEMENT

Era înglobat și televizorul. Aveam un elefănțel cu trompă-n sus cu care mă jucam permanent”, sunt câteva dintre amintirile lui Zarug legate de locul în care a copilărit.

„În perioada adolescenței, camera mea era destul de impersonală. Maică-mea și-a impus foarte puternic gustul ei. A fost expresia voinței ei”, a mai povestit Zarug.

„Am stat numai în clădiri cu o istorie, cu o poveste în spate”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: