Pariuri sportive

Câștig extraordinar la pariuri! A dat lovitura cu doar 6 meciuri de fotbal

Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă importantă. Norocosul a mizat pe 6 meciuri de fotbal jucate la mijlocul săptămânii și s-a umplut de bani.
19.04.2024 | 15:45
Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă importantă. Norocosul a mizat pe 6 meciuri de fotbal jucate la mijlocul săptămânii și s-a umplut de bani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri vine la doar câteva zile după o altă reușită impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de peste 200.000 de lei cu un bilet care a conținut 21 de partide de tenis.

Lovitură de maestru la pariuri: a câștigat peste 30.000 de lei

Câștigurile la pariuri continuă să curgă pe bandă rulantă. De data acesta, un parior a devenit mai bogat cu peste 30.000 de lei și se poate gândi liniștit la Sărbătorile Pascale. Omul a știut să profite din plin de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Pariorul s-a decis să joace doar 6 întâlniri de fotbal desfășurate miercuri, 17 aprilie, în Europa. El a ales să mizeze pe handicap la cornere în toate jocurile selectate, dar și-a calculat foarte bine pașii.

A ales să joace un bilet riscant, cu cote foarte mari, cuprinse între 2,10 și 3,30, însă a construit totul cu mare atenție, astfel încât să nu aibă bătăi de cap. A beneficiat de o cotă totală de 300,95 pe care a pus o sumă importantă: 100 de lei.

ADVERTISEMENT

Tocmai investiția făcută ne arată faptul că omul nostru a știut exact ce face și nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Așa a ajuns să încaseze suma 31.600,38 de lei, din care 1.504,78 de lei au venit ca urmare a bonusurilor fantastice oferite de Superbet.

Emoții mari cu 2 partide

Așa cum era și normal, un bilet care conține de cote atât de mari nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la câteva jocuri.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să joace varianta ”handicap cornere Corvinul Hunedoara (-2.5)” la întâlnirea Corvinul – FC Voluntari din Cupa României, la o cotă de 2,80. Echipa din Liga 2 a obținut o calificare impresionantă în finală, dar în ceea ce privește pariul au existat unele dubii. Și asta pentru că a ieșit destul de greu. Corvinul a avut 6 cornere, față de cele 3 ale ilfovenilor.

Emoții au existat și la meciul dintre Molde – Odd din campionatul Norvegiei, în care a jucat ”handicap cornere Molde (-4.5)”, la o cotă de 2,35. Și aici biletul s-a înverzit la limită, după ce Molde a avut 15 cornere, iar oaspeții 9.

ADVERTISEMENT

În restul totul a fost extrem de clar și omul nostru s-a înscris pe lista celor care au pus mâna pe un BigWin de toată frumusețea. De data aceasta a câștigat el, dar și tu poți da lovitura mai ales că există și bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT
Tags: