Pariuri sportive

Câștig uriaș la pariuri! A dat lovitura cu doar 5 lei și un bilet întins pe 10 zile

Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă fabuloasă. Norocosul a mizat doar 5 lei pe 17 meciuri de fotbal desfășurate pe durata a 10 zile.
24.01.2024 | 13:25
Castig urias la pariuri A dat lovitura cu doar 5 lei si un bilet intins pe 10 zile
Un parior a dat lovitura și a câștigat o sumă fabuloasă. Norocosul a mizat doar 5 lei pe 17 meciuri de fotbal desfășurate pe durata a 10 zile. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri nu este primul pe 2024 și vine la doar câteva zile după o altă reușită impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de peste 45.000 de lei cu un bilet de neuitat.

Lovitură de maestru la pariuri cu doar 5 lei

Perioada sărbătorilor a trecut, dar se pare că Moș Crăciun încă mai face cadouri. Iar un jucător a simțit asta pe propria piele, el reușind să câștige peste 20.000 de lei la pariuri cu un bilet pe care a mizat doar 5 lei. În plus, există bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să joace 17 meciuri de fotbal din campionatele puternice ale Europei. Extrem de inspirat, el mizat simplu pe soliști, dar și-a luat măsuri de precauție și a folosit varianta SuperAvantaj.

A ales să joace un bilet întins pe durata a 10 zile, ceea ce ne arată că și-a calculat foarte bine pașii. Majoritatea alegerilor au fost la siguranță, dar avut și câteva cote riscante care au trecut de 1,80.

ADVERTISEMENT

În final a beneficiat de o cotă totală de 2.835,21 pe care a pus 5 lei. Așa a ajuns omul nostru ca în prima lună din 2024 să încaseze suma 22.681,76 de lei. De remarcat este faptul că 8.505,66 de lei din această sumă au venit ca urmare a superbonusului oferit de Superbet.

Câștig pariuri

Emoții mari la mai multe întâlniri

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la mai multe meciuri.

ADVERTISEMENT

Câștig pariuri

Omul nostru a ales să joace varianta ”1 solist” la întâlnirea Napoli – Salernitana, la o cotă de 1,35. Ambele echipe au marcat câte o dată în prima repriză, iar apoi totul a stagnat și se părea că jocul se îndreaptă spre o surpriză neașteptată. Însă, norocul a purtat numele kosovarului Amir Rrahmani, care la ultima fază a adus victoria gazdelor.

Câștig pariuri

Emoții au existat și la meciul dintre Betis Sevilla și FC Barcelona, în care a jucat ”2 solist”, la o cotă de 1,85. A fost un joc spectaculos cu goluri multe, răsturnări de situație și două reușite ale catalanilor în minutele de prelungire care au ajutat ca biletul să fie verde.

ADVERTISEMENT

Câștig pariuri

Talentul pariorului s-a văzut la Darmstadt – Eintracht Frankfurt. A ales să joace ”2 solist”, la o cotă de 2,05, dar partida s-a încheiat 2-2. Inspirația a fost că omul nostru a ales varianta SuperAvantaj care l-a ajutat în acest caz, deoarece oaspeții au condus cu 2-0 și din acel moment pariul a fost validat.

Câștig pariuri

Au mai fost câteva jocuri care au fost pe muchie de cuțit, dar în cele din urmă startul de an s-a dovedit unul bogat pentru omul nostru. Mai ales că a știut să profite din plin de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT