Pariuri sportive

Lovitură de maestru la pariuri! A câștigat peste 45.000 de lei cu un bilet de neuitat

Un parior norocos a dat marea lovitură în noul an, reușind să câștige peste 45.000 de lei cu un bilet care a conținut 20 de evenimente.
18.01.2024 | 19:09
Lovitura de maestru la pariuri A castigat peste 45000 de lei cu un bilet de neuitat
Un parior norocos a dat marea lovitură în noul an, reușind să câștige peste 45.000 de lei cu un bilet care a conținut 20 de evenimente. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri nu este primul pe 2024 și vine la doar câteva zile după o altă reușită impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de peste 120.000 de lei cu o miză de doar 2 lei.

Cum să câștigi la pariuri mizând pe mai multe sporturi

Anul 2024 continuă să aducă nenumărate câștiguri la pariuri. Ultimul norocos a pus mâna pe mai bine de 45.000 de lei cu un bilet pe care a mizat 25 lei. În plus, există bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să pună pe bilet 20 de evenimente din mai multe sporturi. A jucat partide de fotbal, volei, tenis, hochei și chiar snooker, într-un bilet întins pe durata a 2 zile: marți, 18 ianuarie, și miercuri, 19 ianuarie.

A ales să joace un bilet de siguranță, în care cotele au fost destul de mici, între 1,25 și 1,85, iar la două dintre cele trei meciuri de fotbal alese și-a luat măsuri de siguranță și a jucat varianta SuperAvantaj. În final a beneficiat de o cotă totală de 923,12 pe care a pus 25 lei.

ADVERTISEMENT

pariuri câștig

Suma investită ne arată faptul că jucătorul a știut exact ce face și totul a fost bine calculat. Așa a ajuns omul nostru ca la început de an să încaseze suma 46.156,46 de lei. Să nu uităm că 23.078,23 de lei din această sumă au venit ca urmare a bonusului oferit de Superbet.

pariuri câștig

Emoții mari din Cupa Olandei

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe partide nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la unele jocuri de fotbal, snooker sau tenis.

ADVERTISEMENT

pariuri câștig

Omul nostru a ales să joace varianta ”2 solist” la întâlnirea Excelsior Maassluis – Den Haag din Cupa Olandei, la o cotă de 1,30. Gazdele au marcat în primul minut de joc, iar apoi s-au apărat fantastic până spre final. Minutele 83 și 90 au venit cu golurile oaspeților și cu bucuria pariorului.

pariuri câștig

Emoții au existat și la meciul de snooker dintre Mark Williams și Thepchaiya Un-Nooh, în care a mers pe victoria galezului, la o cotă de 1,47. A fost un adevărat thriller cu întoarceri surprinzătoare de scor. Thailandezul a avut 3-2 și a fost la un singur frame de a se califica, dar triplul campion mondial a avut o revenire fantastică și s-a impus în cele din urmă cu 4-3.

ADVERTISEMENT

pariuri câștig

Unele mici emoții au existat și la partidele de tenis de la Australian Open 2024, dar totul e bine când se termină cu bine, iar pariorul nostru a dat lovitura vieții. Mai ales că a știut să profite din plin de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT