Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Câştigă Rapid şi fără Rrahmani?! Meciul cu UTA, analizat la Fanatik SuperLiga: „Va găsi Bergodi soluţii”

Cum va arăta Rapid fără Rrahmani? Giuleștenii vor juca primul meci fără kosovar la Oradea, derby-ul cu UTA.
20.10.2023 | 14:57
Castiga Rapid si fara Rrahmani Meciul cu UTA analizat la Fanatik SuperLiga Va gasi Bergodi solutii
Câştigă Rapid şi fără Rrahmani?! Meciul cu UTA, analizat la Fanatik SuperLiga: „Va găsi Bergodi soluţii” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid e nevoită să joace fără Albion Rrahmani în 2023. Atacantul kosovar s-a accidentat grav în preliminariile lui Euro 2024. La FANATIK SUPERLIGA s-a dezăbătut cum vor arăta giuleștenii fără el, la Oradea, în meciul cu UTA.

Rapid, primul  test fără Rrahmani. Câștigă meciul cu UTA?

Primul meci al Rapidului fără Albion Rrhamani este cel care deschide runda a 13-a din SuperLiga. Echipa lui Cristiano Bergodi o va înfrunta la Oradea pe UTA Arad, vineri, 20 octombrie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

„Un meci deschis oricărui rezultat. Rapid într-o nouă structură de joc probabil, fără Rrahmani, să vedem dacă îl bagă pe Kevin Soni acolo.Va fi un meci strâns. UTA joacă bine cu echipele bune. Poate produce surpriza”, a comentat Alin Buzărin.

Cu jurnalistul n-a fost însă de acord rapidistul Robert Niță. „Du-te, bă, de aici. Păi ce arbitraj a avut UTA cu FCSB? e 2 solist! Au zece puncte. Nu sunt de acord că UTA poate produce surpriza. Cred că Rapid se va impune. Teren neutru. Va găsi Bergodi soluții. Poate să fie și Papeau, poate Soni”, a declarat Niță.

ADVERTISEMENT

„Terenul neutru de la Oradea va însemna 10.000 de spectatori” – Alin Buzărin. „Dintre care 3000 de rapidiști” – Robert Niță.Nu cred că vor fi atât de mulți rapidiști. Maxim 1500” – Cristi Coste.

Horațiu Feșnic arbitrează UTA – Rapid

Pentru meciul de la Oradea dintre UTA și Rapid, Comisia Centrală a Arbitrilor a avut o delegare controversată. La „centru” se va afla nimeni altul decât Horațiu Feșnic, cel care a devenit celebru, în sens negativ, după ce, în play-off-ul sezonului trecut, nu i-a dat afară pe Răzvan Onea și pe Dragoș Grigore după două faulturi „criminale” asupra lui Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

„Același Feșnic de la Rapid – FCSB?” – Vivi Răchită. „Victorie Rapid!” – Robert Niță. Arbitrul în vârstă de 33 de ani va fi ajutat de la două linii de asistenții Valentin Avram și Alexandru Cerei, în timp ce Florin Ovidiu Mazilu va îndeplini rolul celui de-al patrulea oficial. În camera VAR se vor afla Florin Andrei și Doru Claudiu Lucaciu.

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea moderată de Horia Ivanovici, este în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Țineți minte! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea live doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o vadă din diverse motive, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uitați să dați LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uitați să dați LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik (nu uitați să dați LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

ANALIZA | TOTUL despre UTA - Rapid, U Craiova - Petrolul si FCSB - FC Voluntari

ADVERTISEMENT