News

“Câştigam la pas!”. Dumitru Dragomir a dezvăluit momentul în care ar fi trebuit să candideze la Primăria Sectorului 1

Dumitru Dragomir a dezvăluit la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ contextul în care ar fi câştigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1.
19.03.2024 | 17:00
Castigam la pas Dumitru Dragomir a dezvaluit momentul in care ar fi trebuit sa candideze la Primaria Sectorului 1
Dumitru Dragomir e convins că ar fi câştigat la pas Primăria Sectorului 1, dacă era cu zece ani mai tânăr Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La alegerile locale, pe lângă miza uriașă de la Primăria Capitalei, un alt interes deosebit îl reprezintă lupta electorală pentru Sectorul 1, cel mai bogat sector al Bucureştiului.

“Dacă eram cu zece ani mai tânăr, câştigam cu cel puţin 46-48%”

Dumitru Dragomir a comentat la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ lupta pentru Primăria Sectorului 1, verdictul său fiind că Liviu Negoiţă, fost primar al Sectorului 3, va câștiga fără probleme.

ADVERTISEMENT

Dincolo de predicţia sa actuală, marele regret al lui Dumitru Dragomir este că nu mai are vârsta la care să administreze Sectorul 1, în care locuieşte. “Dacă eram cu zece ani mai tânăr câştigam sectorul 1 cu cel puţin 46-48 la sută.

Acum nu mai am vârsta să candidez. Balamalele mă ţin, dar nu pot să le fac pe toate. Misiunea mea acum este să muncesc pentru nepoţi şi pentru fiul meu”, i-a spus Dumitru Dragomir lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Revenind la contextul electoral prezent, fostul şef al LPF consideră că actualul primar al sectorului 1 nu are nicio şansă să câştige în faţa lui Liviu Negoiţă. “Pentru Primăria Sectorului 1 au apărut doi titani.

Liviu Negoiţă, care a fost la Sectorul 3, sector care e frumos și datorită lui Liviu Negoiță, nu doar lui Robert. Și mai e unul, Dragoș Drăgoteanu, un multimilionar care știe bine cu ce se mănâncă munca și administrația.

ADVERTISEMENT

Sunt două nume noi, să vedem cine mai apare. Dacă Clotilde candidează că cei doi sau numai cu Liviu Negoiță, nu are nicio șansă. Liviu Negoiță iese primar la Sectorul 1 en-fanfare. Și o maimuță dacă o pui cu Clotilda, câștigă. Clotilda a făcut numai rău sectorului”, a mai spus Dragomir, la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Liviu Negoiţă ar urma să fie candidatul PUSL, partidul lui Dan Voiculescu, la primăria sectorului 1, el înscriindu-se în această formaţiune politică în iunie 2023. În ceea ce-l priveşte pe Dragoş Drăgoteanu, acesta este un afacerist de succes, în vârstă de 55 de ani, unul dintre jucătorii importanţi în domeniul imobiliar, fondator al companiei Euroest.

ADVERTISEMENT

Surse din PSD afirmă că social-democraţii îşi vor alege candidatul dintre șeful ASF, Alexandru Petrescu, medicul Adrian Streinu Cercel și deputatul Florin Manole, iar liberalii ar opta pentru Sebastian Burduja, însă acesta se pare că ar fi declinat oferta.

Cum putea Dumitru Dragomir SA CANDIDEZE la Primaria Sector 1

ADVERTISEMENT