News

“Lovitură în plex pentru Marcel Ciolacu!”. Reacţia lui Dumitru Dragomir când a auzit cine o susţine pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei

Dumitru Dragomir a analizat la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ lovitura primită de Marcel Ciolacu după ce Blocul Suveranist a anunţat că o sprijină pe Gabriela Firea la Primărie.
18.03.2024 | 17:55
Lovitura in plex pentru Marcel Ciolacu Reactia lui Dumitru Dragomir cand a auzit cine o sustine pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei
Dumitru Dragomir îl critică pe Marcel Ciolacu pentru atitudinea avută faţă de Gabriela Firea Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anunţul Blocului Suveranist Român că va susţine candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei ar da peste cap calculele PSD şi PNL şi face rezultatul final şi mai impredictibil. Dumitru Dragomir este de părere că lovitura va fi resimţită în mod special de social democraţi.

Ce şanse are medicul Cîrstoiu la Primăria Capitalei, în opinia lui Dragomir

“Cu anunţul ăsta îl lovesc în plex pe Ciolacu”, a spus Dragomir cu referire la intenţia Blocului Suveranist, în emisunea MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, moderată de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

În acelaşi timp, Dumitru Dragomir îl critică dur pe Marcel Ciolacu, care afirmase duminică seara că e “bătăioasă” şi are toate calităţile de a fi primar general, însă opţiunea de candidat social-democraţilor este cu totul alta.

“O vrăjeală mai murdară ca aia nici n-am pomenit. Murdară de tot, de şmecher de Buzău. Păi lumea e prostă? Când ai tăvălit-o atâta, s-au băgat bani în televiziuni ca să o denigreze, şi nimic nu s-a adeverit… Crede că lumea e tâmpită?”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

Cât despre candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu, susţinut de coaliţia PNL-PSD, Dumitru Dragomir crede că acesta nu are calităţile administrative necesare pentru a conduce Bucureştiul. “E un doctor bun, dar s-ar putea să-i opereze pe ăştia pe la Primărie, să facă o secţie acolo.

Primăria are nevoie de un administrator, de un gospodar care ştie ce are de făcut. Lupta se duce între Piedone, Nicuşor şi vine pe turnantă puternic doamna Firea”, este părerea lui Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

“Liviu Negoiţă iese en-fanfare primar la sectorul 1”

“El e un doctor foarte bun, toată lumea la superlativ de el. Dar una e să fii doctor şi alta e să vină nişte romi cu 7-8 copii, că n-au unde să doarmă. Ăsta este un post pentru un om care rezistă la tăvăleală. Când tai nu te jigneşte nimeni, ba din contră, chiar te laudă. Aici, orice faci, tot găseşti un Gică Contra care te ia la înjurături”, a mai spus Dragomir, la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

În acelaşi timp, fostul şef al LPF a comentat şi lupta de la sectorul 1, unde locuiește. “Pentru Primăria Sectorului 1 au apărut doi titani. Liviu Negoiţă, care a fost la Sectorul 3, sector care e frumos și datorită lui Liviu Negoiță, nu doar lui Robert. Și mai e unul, Dragoș Drăgoteanu, un multimilionar care știe bine cu ce se mănâncă munca și administrația. Sunt două nume noi, să vedem cine mai apare. Dacă Clotilde candidează că cei doi sau numai cu Liviu Negoiță, nu are nicio șansă. Liviu Negoiță iese primar la Sectorul 1 en-fanfare. Și o maimuță dacă o pui cu Clotilda, câștigă. Clotilda a făcut numai rău sectorului”, este modul în care vede Dragomir lucrurile.

ADVERTISEMENT

Ca şi concluzie privind lupta pentru primăria “mare”, la cum se prezintă lucrurile în momentul de faţă Piedone pare favorit, consideră fostul şef al Ligii. “La primăria generală, deocamdată îl avem pe Piedone, care e pe primul loc. Știe meserie bine, e apreciat și e și victima răzbunării, fiind băgat nevinovat în puşcărie. După aceea e Nicuşor Dan, care are bazinul lui. Şi, dacă se înscrie doamna Firea, convingerea mea e că lupta ei cu Piedone îi creşte şansele lui Nicuşor”, a mai spus Dragomir.

CINE O SPRIJINA pe Gabriela Firea la Primarie

ADVERTISEMENT