Life

Câștigător X Factor România 2020, reguli noi. Cum este ales cel care va primi 50.000 de euro

18.12.2020 | 18:20
Castigator X Factor Romania 2020 reguli noi Cum este ales cel care va primi 50000 de euro
ADVERTISEMENT

X Factor va desemna peste numai câteva ore fericitul norocos care va intra în posesia premiului de 50.000 de euro, finala de vineri, 18 decembrie 2020, venind cu reguli noi față de sezoanele anterioare ale emisiunii de talent. 

Publicul este cel care va decide concurentul favorit, însă mare atenție, votul va avea loc numai în seara finalei, după ce prezentatorii Răzvan Simion și Dani Oțil anunță „START VOT”. Și încă un amănunt foarte important este numărul de voturile pe care le poate acorda o singură persoană.

ADVERTISEMENT

Mai exact, votul este unic, ceea ce înseamnă că de pe un telefon mobil se poate trimite un singur vot către concurentul favorit. Așadar, un telespectator poate vota o singură dată prin SMS la numărul 1313, trebuind numai să aleagă concurentul preferat.

Câștigătorul X Factor România. Cum este ales fericitul norocos al premiului cel mare

Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus. În cele din urmă, la finalul serii, participantul care primește cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al premiului cel mare în valoare de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Concret, pentru a o vota pe Andrada Precup trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „Andrada”, în timp ce pentru Sonia Mosca textul de la 1313 va fi „Sonia”.

Totodată, pentru a-l vota pe Adrian Petrache trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „Adrian”, iar pentru a-i vota pe italienii de la Super 4 telespectatorii trebuie să trimită SMS la 1313 cu textul „Super 4”

ADVERTISEMENT

Cei patru concurenți vor lupta pentru premiul valoros de la X Factor curând și vor trebui să interpreteze o piesă solo, una alături de mentorul lor, dar și o a treia care va avea loc alături de artiști de renume din țara noastră.

Emoțiile sunt mari în seara aceasta pentru concurenții de la Antena 1, finala sezonului 9 din show-ul X Factor având loc începând de la ora 20:00, când telespectatorii vor avea parte de surprize plăcute.

ADVERTISEMENT

Mai e foarte puțin până vom afla câștigătorul, fiecare dintre telespectatori având probabil un concurent care le place mai mult. Fiți pe fază pentru a vota participantul preferat!

ADVERTISEMENT