Life

Andrada Precup, mesaj înainte de marea finală X Factor România 2020: „Veți avea parte de multe surprize”

18.12.2020 | 16:58
Andrada Precup mesaj inainte de marea finala X Factor Romania 2020 Veti avea parte de multe surprize
ADVERTISEMENT

Andrada Precup, cântăreața nevăzătoare de la X Factor România 2020 care l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă a postat un mesaj către telespectatorii Antenei 1 și fanii emisiunii prin care a mulțumit pentru tot sprijinul de care a avut parte și a promis că surprizele din marea finală nu vor lipsi.

Artista care a făcut o țară întreagă să lăcrimeze cu vocea sa de înger i-a rugat pe cei care o plac să o voteze în finala pe care o va disputa cu Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, Trupa Super 4 și Sonia Mosca.

ADVERTISEMENT

Andrada face parte din echipa lui Bănică Junior, iar foarte mulți telespectatori cred că ea va fi marea câștigătoare a acestui sezon în special datorită poveștii dramatice de viață pe care o are.

Andrada Precup, mesaj către fani înainte de finala X Factor

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele minunate! Pentru că asta seară totul depinde doar de voi, publicul, voi mă puteți face să devin câștigătoarea Xfactor România 2020. Astă seară când se va da Start Vot mă puteți vota la 1313 cu textul Andrada. Veți avea parte de multe surprize și sper ca emoția să ajungă în casele tuturor. Nu uitați, ora 20:00”, este mesajul pe care l-a adresat Andrada Precup înainte de finala X Factor România.

ADVERTISEMENT

A participat la „Românii au talent” acum 5 ani

Printre cei care au apreciat-o se numără și cântărețele Mirabela Dauer și Adda, prima declarându-se public fana ei, căci și ea, la fel ca Bănică, a plâns când a auzit-o prima dată.

Andrada nu este la prima ei încercare în a-și demonstra talentul în fața unei țări întregi. Tânăra olteancă, originară din Slatina, a mai participat în urmă cu 5 ani, când avea doar 12, la „Românii au talent”, însă nu a avut mare noroc atunci.

ADVERTISEMENT

Fata de 17 ani studiază muzica la Colegiul Național George Enescu în prezent și speră să ajungă o mare cântăreață, cel mai mare vis al ei fiind pe cale să se îndeplinească mai ales dacă va câștiga concursul de la Antena 1.