News

Cât a ajuns să coste o omletă în Năvodari. Prețul este unul incredibil. Mamaia, de trei ori mai scumpă

Incredibil cât a ajuns să coste o omletă în Năvodari în această vară. Află cât te costă mesele în stațiunea Mamaia și cât plătește o persoană pentru o zi!
10.07.2022 | 15:41
Cat a ajuns sa coste o omleta in Navodari Pretul este unul incredibil Mamaia de trei ori mai scumpa
Cât bani costă o masă pe litoralul românesc în 2022. Prețurile cerute de operatori în Mamaia, Costinești și Eforie. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O vacanță la mare la noi a ajuns să rivalizeze cu una petrecută într-o stațiune de lux de peste hotare. Mai mult, în România trebuie să scoți mai mult din buzunar pe cazare și mâncare. Desigur, în cazul în care vrei să te simți bine și să ai parte de tot confortul.

Incredibil cât a ajuns să coste o omletă în Năvodari

Dacă vrei să mergi pe litoralul românesc sau tocmai ce ai ajuns în vacanță la mare, şi îţi doreşti să te răsfeţi cu preparate culinare delicioase, trebuie să știi ce te așteaptă. Așa încât este bine să te înarmezi cu răbdare și mai ales, să mergi cu buzunarul doldora de bani.

ADVERTISEMENT

De pildă, pentru o omletă franțuzească la un restaurant din Năvodari trebuie să fii pregătit să scoți din buzunar nici mai mult nici mai puțin, suma de 45 de lei!

Și dacă cumva îți dorești o pizza, aceasta poate ajunge și la un preț de 56 de lei, în timp ce o porție de paste se vinde cu suma de 62 de lei.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă în stațiunea Năvodari îți trebuie 100 de lei pentru un mic dejun de două persoane, în stațiunea Mamaia, cea mai căutată de pe litoralul românesc, costurile sunt și mai mari.

Cât costă trei mese pe zi în stațiunea Mamaia

O vacanță în Mamaia îți poate scoate din buzunar o sumă importantă de bani. Pe lângă cazarea forte scumpă, trei mese pe zi își pot afecta serios bugetul tău.

ADVERTISEMENT

Un mic dejun în Mamaia poate varia, în ceea ce privește prețul, între 35-65 lei, în funcție de localul în care mergi să savurezi prima masă din zi.

Cât plătește o persoană pentru pentru o zi

La prânz pentru două feluri de mâncare plus o băutură răcoritoarepoți scoate din buzunar peste 100 de lei. Dacă mai vrei și o gustare pe parcursul zilei, îți mai golești portofelul de cel puțin 25-40 de lei.

ADVERTISEMENT

Dar, nici cina nu este nici  una ieftină, căci prețul poate ajunge, în aceste condiții, tot la suma de 100 de lei, numai pentru o persoană.

Practic, pentru cele trei  mese pe zi, pe care le iei în stațiunea Mamaia, plus gustările, scoți din buzunar între 300-350 de lei. Suma este calculată pentru doar o persoană.

ADVERTISEMENT