Life

Cât a ajuns să coste un apartament cu două camere în Rahova. Zonele din București în care poți cumpăra cu bani puțini

Care este prețul unui apartament cu două camere în cartierul Rahova. Care sunt sectoarele din Capitală cu cele mai mici costuri.
01.03.2024 | 21:11
Cat a ajuns sa coste un apartament cu doua camere in Rahova Zonele din Bucuresti in care poti cumpara cu bani putini
Care este prețul unui apartament cu două camere în cartierul Rahova. Care sunt sectoarele din Capitală cu cele mai mici costuri. Sursa foto: fotografieaeriana.eu
ADVERTISEMENT

Cât a ajuns să coste un apartament cu două camere în Rahova. Zonele din București în care poți cumpăra cu bani puțini. Ce arată datele furnizate de portalul anunțul.ro și analizate de economica.net. Care sunt regiunile cu cele mai mari prețuri.

Care este prețul unui apartament cu două camere în cartierul Rahova. Care sunt sectoarele din Capitală cu cele mai mici costuri

Care este prețul unui apartament cu două camere în cartierul Rahova. Care sunt sectoarele din Capitală cu cele mai mici costuri. Specialiștii susțin că prețurile locuințelor au mai scăzut puțin față de anul precedent.

ADVERTISEMENT

Având în vedere aceste scăderi, o persoană care vrea să se mute în sectorul 5 trebuie să scoată din buzunar o sumă care depășește puțin valoarea de 50.000 de euro. Costul este strict pentru Rahova-Sebastian.

Sursa menționată mai sus arată că prețul unei locuințe de 2 camere aici, în luna ianuarie 2024 a ajuns să fie de 58.200 de euro. În 2023 prețul mediu pentru un astfel de apartament putea ajunge până la 64.700 de euro.

ADVERTISEMENT

Alte zone din București unde se pot achiziționa apartamente cu prețuri sub 70.000 de euro, mai mici față de anul trecut, sunt Berceni – Giurgiului, Drumul Taberei – Ghencea, Grivița – Gara de Nord și Pantelimon.

Care sunt cele mai scumpe cartiere din București

Cele mai scumpe cartiere din București nu sunt deloc puține la număr. Toată lumea știe că Pipera s-a dezvoltat enorm în ultima perioadă și că este una foarte costisitoare, însă în realitate, la Unirii sunt cele mai mari prețuri la apartamente.

ADVERTISEMENT

Proprietarii cer în medie 118.000 de euro pentru o locuință. De asemenea, o scădere considerabilă înregistrată în luna ianuarie, față de aceeași perioadă din 2023, a fost observată și pentru Ștefan cel Mare – Tei. În 2024, media s-a redus cu 12%.

Un apartament cu două camere în această zonă din Capitală, aproape de centru, costă perioada aceasta aproximativ 72.600 de euro. Cât despre prețul mediu, acesta era în luna ianuarie a anului trecut de 83.000 de euro.

ADVERTISEMENT

O altă regiune unde prețurile au explodat față de 2023 este Moșilor. Aici apartamentele s-au scumpit cu 16% față de ianuarie 2023. În plus, locuințele de la Iancului – Mihai Bravu au devenit mai scumpe în anunțuri cu 11% față de anul trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: