News

Garajul din România scos la vânzare la preț de apartament cu două camere. Cât costă și ce facilități are

Garajul din România care are un preț astronomic: a fost scos la vânzare contra unei sume similare unui apartament. Ce facilități are.
01.03.2024 | 07:35
Garajul din Romania scos la vanzare la pret de apartament cu doua camere Cat costa si ce facilitati are
Unde este garajul din România scos la vânzare la preț de apartament cu două camere. Costă peste 40 de mii de euro. Sursa foto: vremeanoua.ro / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Știați că într-un oraș din România puteți găsi garajul care se vinde la preț de apartament cu două camere? Cât costă acesta și cu ce facilități îi întâmpină pe potențialii clienți.

Unde este garajul din România scos la vânzare la preț de apartament cu două camere. Costă peste 40 de mii de euro

De-a lungul ultimilor ani, piața imobiliarelor din România a cunoscut o dezvoltare extrem de importantă. Cetățenii găsesc foarte multe anunțuri și oferte care mai de care mai interesante și, în unele cazuri, ciudate.

ADVERTISEMENT

În urmă cu exact doi ani, în online-ul autohton devenea virală celebra garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca. La acea vreme, locuința se închiria cu suma de 200 de euro.

Acum mergem în estul țării, zona Moldovei, acolo unde găsim o altă oferă imobiliară care are mare potențial de a deveni virală. Anunțul vine din Vaslui. Aici, un bărbat și-a pus la vânzare garajul de 108 mp, notează Vremea Nouă.

ADVERTISEMENT

Cere pentru acesta același preț cu care ar vinde un apartament cu două camere în Vaslui. Vorbim de suma de 42.000 de euro. Printr-un simplu calcul, prețul unui metru pătrat ajunge la 390 de euro.

În anunțul de prezentare și descriere a ofertei sale, proprietarul precizează că garajul dispune 108 mp, două spații de parcare, un grup sanitar, de 4,7 metri și 5 magazii, cea mai mare de aproape 12 mp.

ADVERTISEMENT

Deși cere o sumă astronomică, bărbatul nu postează în anunț fotografii din interiorul garajului. Prin urmare, potențialii cumpărători nu pot să-și dea seama dacă acesta merită sau nu prețul. La o primă privire a aspectului exterior (foto sus), este greu de crezut că va putea să scoată de la cineva suma de 42.000 de euro.

Un alt garaj, din județul Cluj, a devenit vedetă în această lună

În urmă cu o săptămână, un alt garaj din țară, de această dată din județul Cluj, atrăgea atenția în online. Pe 21 februarie, un localnic din Gherla a postat online un anunț de vânzare a unui garaj ”cu o mică mansardă”, potrivit descrierii citate de GherlaInfo.

ADVERTISEMENT

Prețul cerut pentru garajul ingenios este unul mult mai ”uman” față de situația prezentată mai sus. Clujeanul cerea 2.700 de euro. Dat fiind numărul uriaș de mașini din Gherla și lipsa ofertelor în privința garajelor, bărbatul are șanse bune să își găsească rapid un client.

ADVERTISEMENT