Life

Cât a cheltuit Cătălin Botezatu pentru super petrecerea organizată la Mamaia. Designerul nu s-a uitat la bani

Suma achitată de Cătălin Botezatu pentru distracția dintr-un club de fițe din Mamaia. Creatorul de modă nu a ținut cont de finanțe.
28.07.2023 | 11:42
Cat a cheltuit Catalin Botezatu pentru super petrecerea organizata la Mamaia Designerul nu sa uitat la bani
Suma achitată de Cătălin Botezatu pentru distracția dintr-un club de fițe din Mamaia. Creatorul de modă nu a ținut cont de finanțe. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât a cheltuit Cătălin Botezatu pentru super petrecerea organizată la Mamaia, la scurt timp după intervenția chirurgicală suferită în Turcia. Designerul nu s-a uitat la bani pentru a se simți extraordinar alături de prieteni.

Suma achitată de Cătălin Botezatu pentru distracția dintr-un club de fițe din Mamaia. Creatorul de modă nu a ținut cont de finanțe

Suma achitată de Cătălin Botezatu pentru distracția dintr-un club de fițe din Mamaia weekend-ul trecut este una uriașă. Creatorul de modă nu a ținut cont de finanțe, fiind cunoscut pentru faptul că adoră luxul și opulența.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Bravo, ai stil adoră să se înconjoare de oameni buni și de apropiați, aspect care s-a văzut cu ochiul liber în urmă cu aproape o săptămână. Vedeta a scos din buzunar mii de euro pentru o seară în oraș.

Informațiile furnizate de cancan.ro arată că, designerul a plătit 10.000 de euro pentru roaba de șampanie de fițe de la un brand celebru. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a petrecut ore întregi, semn că duce o viață fără griji.

ADVERTISEMENT

La plecare a urcat la volanul unui bolid de lux în valoare de 200.000 de euro. Cătălin Botezatu conduce o mașină pe care și-a dorit-o foarte mult și care a fost o comandă specială. Autoturismul are o culoare specială la interior.

Cătălin Botezatu, mașină de lux

„Mi-am făcut cadou singur, un cadou valoros, e afară. O mașină. E o mașină pe care mi-o doream, ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială, o culoare specială, un interior culoarea anului, roz burgundy.

ADVERTISEMENT

Foarte fericit că mi-am luat mașinuța și merge, este navă spațială. Acum îmi plac mașinile puternice, într-adevăr, să arate masculinitate. E o mașină foarte frumoasă și foarte scumpă.

Eu nu sunt să strâng, eu vreau să mă distrez, să îmi trăiesc clipa, e cel mai fain”, a declarat Cătălin Botezatu în urmă cu ceva vreme pentru Antena Stars. Mașina este cadoul pe care și l-a făcut de ziua sa de naștere în 2022.

ADVERTISEMENT

Renumitul creator de modă are mulți bani în conturi, însă nu știe care este averea pe care o deține. Designerul ar fi strâns până acum 100 de milioane de euro, doar că Cătălin Botezatu nu vrea să confirme și nici să infirme dacă este adevărat.

ADVERTISEMENT