Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât a costat operația lui Dragoș Iancu. Cine a plătit toată suma

După accidentarea suferită la meciul cu Petrolul, Dragoș Iancu a fost operat cu succes. Suma pentru intervenția chirurgicală a fost destul de mare și a fost plătită de club.
26.09.2023 | 20:20
Cat a costat operatia lui Dragos Iancu Cine a platit toata suma
După accidentarea suferită la meciul cu Petrolul, Dragoș Iancu a fost operat cu succes. Suma pentru intervenția chirurgicală a fost destul de mare și a fost plătită de club.
ADVERTISEMENT

În duelul dintre Petrolul Ploiești și Hermannstadt, scor 0-0, Valentin Țicu a intrat puternic prin alunecare la Dragoș Iancu. Fotbalistul sibienilor a plecat de pe teren cu fractură la picior și a fost operat de urgență. La FANATIK SUPERLIGA s-a discutat despre cât a costat operația lui Dragoș Iancu și cine a plătit suma.

Suma pe care a plătit-o clubul pentru operația lui Dragoș Iancu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Robert Niță a oferit mai multe detalii în exclusivitate despre operația lui Dragoș Iancu. Potrivit analistului, se pare că cei de la Hermannstadt au fost cei care au plătit suma integral pentru intervenția jucătorului. Costul s-a ridicat la aproape 5000 de euro.

ADVERTISEMENT

“Operația a decurs foarte bine. Clubul Hermannstadt a achitat contravaloarea operației. Este vorba despre suma de 24.000 de RON. Atât au costat zilele de spitalizare și operația, va sta acolo câteva zile, la Monza. Domnul doctor Dinu a fost cel care a realizat intervenția chirurgicală.”, a spus Robert Niță.

Cât timp va sta pe bară Dragoș Iancu

Se pare că accidentarea pe care a suferit-o Dragoș Iancu în urma intrării dure a lui Valentin Țicu, a fost destul de gravă. Inițial, se credea că vor fi 6 luni în care Dragoș Iancu va trebui să se recupereze. Potrivit lui Gabi Safta, se pare că doctorul care l-a operat pe fotbalistul lui Hermannstadt susține că Iancu va putea reveni pe teren în 4 luni.

ADVERTISEMENT

“Aseară am vorbit cu Dani Coman. Doctorul care l-a operat pe Dragoș Iancu l-a asigurat că în 4 luni e apt de joc și că orice zi în plus îl va costa pe doctor o sticlă de vin.”, a spus Gabi Safta în exclusivitate, pentru FANATIK SUPERLIGA.

Federația nu îl poate ajuta pe fotbalistul de la Hermannstadt

În cursul acestei săptămâni, conducerea clubului se va întâlni cu Dragoș Iancu pentru a stabili noi detalii contractuale. Fotbalistul are posibilitatea de a-și prelungi actuala înțelegere și își poate alege un salariu mai mare decât cel de 2000 de euro, pe care îl încasează acum.

ADVERTISEMENT

“Săptămâna aceasta vor avea loc discuțiile cu jucătorul pentru prelungirea contractului. Durata și suma va fi propusă, de această dată, de jucător. El are acum fractură de peroneu.”, a anunțat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici a vrut să știe dacă Federația Română de Fotbal ar putea să îl ajute pe Dragoș Iancu. Mihai Stoichiță susține că FRF nu poate să îl ajute, singura condiție ar fi fost ca acesta să fie jucător la echipa națională. În acest context, cel mai probabil, LPF ar putea să îl ajute pe Dragoș Iancu, dacă este cazul: “Nu. Poate dacă ar fi fost jucător de lot național ar fi fost ajutat. Nu știu exact care sunt procedurile în acest caz. Ei sunt asigurați.”

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Robert Niță, despre suma plătită pentru operația lui Dragoș Iancu

ADVERTISEMENT