Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce salariu rușinos are Dragoș Iancu. „Îi prelungim cât vrea și pe cât vrea”

Dragoş Iancu are un salariu de 2000 de euro la Hermannstadt. Dani Coman a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că înţelegerea lui va fi prelungită şi contractul majorat.
25.09.2023 | 13:39
Ce salariu rusinos are Dragos Iancu Ii prelungim cat vrea si pe cat vrea
Ce salariu rușinos are Dragoș Iancu. „Îi prelungim cât vrea și pe cât vrea”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dragoş Iancu a suferit o accidentare horror în meciul dintre Petrolul şi Hermannstadt. Fotbalistul sibienilor a fost operat cu succes şi doctorii sunt optimişti că va putea să îşi revină complet după fractura deschisă de peroneu.

Ce salariu rușinos are Dragoș Iancu: “2000, nu de RON, de euro”

Dani Coman a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA contractul ruşinos pe care îl are Dragoş Iancu la Hermannstadt. Preşedintele sibienilor a spus că înţelegerea lui Iancu va fi prelungită, iar contractul majorat după acest incident nefericit:

ADVERTISEMENT

“O să îi prelungim contractul, o să îi şi mărim contractul până îşi va reveni. Mai are contract cu noi, dar vrem să îl prelungim pentru că avem încredere în el. Vrem să fim cu toţi sufletul alături de el.

Îi prelungim contractul cu cât vrea el. Când o să iasă din operaţie, o să stau de vorbă cu el. Îi prelungim, îi şi mărim contractul. Suntem alături de el. El ia puţin, foarte puţin.

ADVERTISEMENT

2000, nu de RON, de euro. Este un junior, nu ne hazardăm la contracte mari. Dar o să îi mărim salariul. Vom face exact cum credem noi de cuviinţă că e mai bine pentru el.

“Sper ca la începutul pregătirii din ianuarie să se poată antrena”

Să îi demonstrăm că avem încredere. Iar eu nu mă înşel. Nici la fotbalişti şi nici la oameni. Greu mă înşel. Îşi va reveni şi va fi foarte bun. Nu ştiu dacă în trei luni de zile va fi apt.

ADVERTISEMENT

Sper ca la începutul pregătirii din ianuarie să se poată antrena. Mai multe vă pot spune după amiază sau mâine. Copilul mă întreba dacă mai poate juca fotbal. Voia să îi garantez.

“Este un copil mult prea bun, prea profesionist pentru vârsta lui”

Asta era întrebarea care îl obseda pe el. M-a întrebat de foarte multe ori. Şi mititelul ne-a impresionat pe toţi. Avea chilotul rupt şi mi-a zis domnul doctor să le cumpăr chiloţi, că sunt rupţi. 

ADVERTISEMENT

Iar mititelul de acolo zicea, nu dar cu chiloţii ăştia am dat gol. De aia i-am luat toţi pe ăştia. Eram necăjiţi, dar era optimist şi el după discuţia cu domnul doctor. O să fie bine. 

Este un copil mult prea bun, prea profesionist pentru vârsta lui să nu îl ajute Dumnezeu. Este un băiat senzaţional, rămâne după fiecare antrenament. Dă lovituri libere, şuturi la poartă”, a spus Dani Coman la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA vine cu o nouă ediție incendiară în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Dani Coman a dezvăluit ce salariu are Dragoş Iancu

ADVERTISEMENT