Life

Cât a costat rochia purtată de Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip. La ce eveniment a mai folosit-o

18.04.2021 | 17:13
Cat a costat rochia purtata de Kate Middleton la inmormantarea Printului Philip La ce eveniment a mai folosito
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 17 aprilie, Prințul William și Kate Middleton, alături de alți membri ai familiei regale britanice, l-au condus pe Prințul Philip pe ultimul drum. Ducesa de Cambridge a fost plină de eleganță, venind într-o rochie pe care o mai purtase la un eveniment din 2018.

Imaginile cu Kate Middleton de la ceremoniile funerale ale prințului Philip continuă să facă înconjurul lumii. Deşi a purat haine de doliu, Kate Middleton a atras toate privirile prin frumuseţea şi simplitatea ţinutei alese.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a sosit sâmbătă alături de soţul ei, Prinţul William, la capela Saint George de la Windsor și a reuşit să ofere din nou o lecţie de stil vestimentar de înaltă clasă, alegând o rochie Roland Mouret.

Cât a costat rochia purtată de Kate Middleton la înmormântarea Prințului Philip

Foto: Hepta.ro

Ducesa mai purtase această rochie neagră cu decolteu asimetric la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării din 2018. Rochia valorează 1.605 lire sterline. Ţinuta a fost completată cu ajutorul unei pălării cu voal, semnată Philip Treacy.

ADVERTISEMENT

Prințesa Eugenie, care este fiica lui Prințului Andrew și a ducesei de York, a fost, de asemenea, plină de eleganță. Ținuta acesteia a inclus și un palton în valoare de de 5690 de lire sterline, conform Daily Mail.

La ceremonie, Prințesa Beatrice a venit cu o jachetă lungă, creată de Claire Mischevani, în timp ce Sophie, contesă din Wessex, a fost văzută cu un palton conceput de Suzannah London.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a ieșit în evidență cu un colier de perle – un tribut pentru prințesa Diana, mama soțului său

Foto: Hepta.ro

Ducesa de Cambridge a purtat acest colier cu mai bine de trei ani în urmă, atunci când Regina Elisabeta a II-a și Ducele de Edinburgh au aniversat 70 de ani de căsătorie.

De asemenea, regretata Prințesă Diana, fosta soție a Prințului Charles, a purtat acest colier în 1982.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Regina i-a împrumutat Dianei colierul cu ocazia unui banchet organizat de Regina Beatrix și Prințul Claus al Olandei la Palatul Hampton Court, în timpul unei vizite în Marea Britanie a familiei regale olandeze, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT