Life

Ce se întâmplă cu Regele Charles al III-lea. Care e starea de sănătate a monarhului

Noi informații cu privire la starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Cum se simte monarhul după ce a început tratamentul împotriva cancerului.
27.04.2024 | 21:47
Ce se intampla cu Regele Charles al IIIlea Care e starea de sanatate a monarhului
Cum se simte Regele Charles al III-lea după ce a început tratamentul împotriva cancerului. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

De câteva luni bune, atenția întregii lumi este îndreptată asupra Regelui Charles al III-lea. De când a anunțat că suferă de cancer, milioane de persoane sunt îngrijorate pentru sănătatea monarhului.

Cum se simte Regele Charles al III-lea după ce a început tratamentul împotriva cancerului

Așa cum a anunțat deja Familia Regală, Regele Charles al III-lea a început tratamentul pentru cancer. Monarhul face tot ce îi stă în putință pentru a se simți din ce în ce mai bine. Recuperarea sa a început de ceva vreme, iar toată lumea este cu ochii pe progresul său.

ADVERTISEMENT

Acum, în presa de peste hotare au apărut noi detalii despre starea de sănătate a monarhului. Apropiații și reprezentații Familiei Regale obișnuiau să fie destul de rezervați și preferau să nu ofere prea multe informații publicului.

De data asta, Palatul Buckingham le-a comunicat tuturor noutățile despre starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Decizia i-a aparținut chiar monarhului care, potrivit declarațiilor, se simte foarte bine.

ADVERTISEMENT

Regele Charles face progrese uimitoare, semn că tratamentul împotriva cancerului funcționează foarte bine în cazul său. Medicii au fost și ei surprinși de evoluția Regelui Charles și i-au dat undă verde la anumite activități.

Suveranul are de gând să își reia anumite atribuții regale

Prima dintre ele și poate cea mai importantă este reluarea atribuțiilor regale. Până acum, monarhului i-a fost recomandat să stea cât mai departe de responsabilități și să se dedice exclusiv recuperării. Însă, pentru că lucrurile au decurs bine, Regele Charles își reia atribuțiile.

ADVERTISEMENT

Revenirea se va face treptat, iar monarhul nu va lua contact cu toate atribuțiile. Primele de pe listă vor fi câteva vizite externe pe care Regele Charles al III-lea le-a programat, printre care și vizita Împăratului și a Împărătesei din Japonia.

Săptămâna viitoare, în viața monarhului va mai avea loc o premieră de când a primit diagnosticul crunt din partea medicilor. Pentru prima dată, Regele Charles va merge să viziteze bolnavii de cancer dintr-un centru.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă revine la o parte din atribuțiile sale, Regele Charles va trebui să stea departe de activitățile care l-ar putea solicita intens. Tocmai de aceea, mulți cred că monarhul va absenta de la câteva evenimente programate în această vară.

Oficialii Casei Regale nu pot decât să se bucure pentru progresul pe care îl face monarhul zi de zi. Pentru că tratamentul a început în luna februarie, nimeni nu poate spune cu precizie, nici măcar medicii, pentru cât timp va mai continua. În prezent, scopul tuturor este însănătoșirea cât mai rapidă a Regelui.

ADVERTISEMENT