Life

Cât a plătit Cătălin Botezatu pentru o porție de mici în foiță de aur. Celebrul designer nu s-a uitat deloc la bani

Cătălin Botezatu nu se uită deloc la bani. Dovada cea mai clară este ultima ”aroganță” făcută de celebrul designer. Cât a plătit acesta pe o porție de mici?
01.08.2023 | 08:35
Cat a platit Catalin Botezatu pentru o portie de mici in foita de aur Celebrul designer nu sa uitat deloc la bani
Cât a plătit Cătălin Botezatu pentru o porție de mici în foiță de aur. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai apreciați designeri din România. Iar când vine vorba de răsfățul personal, s-ar părea că acesta nu se uită deloc la bani. Dovada cea mai clară este suma plătită pentru o porție de mici.

Cât a plătit Cătălin Botezatu pentru o porție de mici în foiță de aur.

Dacă ne amintim bine, zilele trecute, Cătălin Botezatu a fost la Loft în Mamaia. Acolo, designerul a cheltuit nu mai puțin de 10.000 de euro într-o singură noapte. Au fost șampanii scumpe, artificii și nu numai.

ADVERTISEMENT

Și se pare că distracție nu se oprește doar aici. Cătălin Botezatu a plecat acum la Cluj Napoca, unde începe și celebrul festival Untold. Nici de această dată, acesta nu s-a uitat la bani. Cancan.ro scrie că designerul s-a cazat la un hotel de cinci stele.

Mai mult de atât, acesta ar fi plătit deja nu mai puțin de 25.000 de euro pentru o masă la sectorul VIP. Cheltuielile au continuat și seara, la un restaurant. Acolo, cancan.ro scrie că designerul s-a întâlnit cu un bun prieten. Cei doi și-au comandat un platou imens pentru care ar fi plătit nu mai puțin de 1.200 de euro.

ADVERTISEMENT

Suma avea să crească semnificativ atunci când lui Cătălin Botezatu i s-a făcut poftă de o porție de mici. Iar angajații localului au avut grijă să îi îndeplinească dorința acestuia. Cei de la cancan.ro spun că designerul a servit o porție de mici înveliți în foiță de aur de 24 de carate.

Porția conținea șase mici, iar prețul a fost o adevărată surpriză. Cătălin Botezatu a plătit nu mai puțin de 500 de euro pe micii înveliți în foiță de aur. Chiar și așa, el s-a simțit bine, astfel că cel mai probabil sumele exorbitante nu l-au afectat deloc.

ADVERTISEMENT

Designerul a fost operat de urgență în urmă cu aproape două săptămâni

Menționăm că în urmă cu aproape două săptămâni, designerul a fost operat de urgență. Cătălin Botezatu și-a pus un nou stent la inimă, acesta fiind al șaselea pe care îl are. Recuperarea a fost însă una cât se poate de ușoară.

Drept dovadă, Cătălin Botezatu a revenit în forță, iar acum se bucură din plin de viață. Chiar el povestea că are numeroase lucruri de făcut și se bucură de faptul că a putut să facă și această operație.

ADVERTISEMENT

„De la o vârstă nu mai e chiar așa… Trebuia să văd în Turcia și ce se întâmplă legat de celelalte 5 operații de cancer. Totul e ok, dar a trebui să îmi pună acest stent. A fost o decizie pe care am luat-o pe loc.

Nu a trecut nici măcar o săptămână, sunt bine merci, am început treaba, lucrul la colecție, pregătesc colecția pentru New York, dar mai avem două evenimente super tari acum, pe 26 și 27 iulie, o să mergem și la Paris. Viața merge înainte!”, a spus Cătălin Botezatu, conform Click.

ADVERTISEMENT