Life

Cât alcool consumă Monica Tatoiu în fiecare zi: “Nu vă imaginați că sunt vreo bețivă”

Monica Tatoiu a dezvăluit cât alcool obișnuiește să consume în fiecare zi. Femeia de afaceri a spus adevărul. Băutura pe care o evită.
19.03.2024 | 22:56
Cat alcool consuma Monica Tatoiu in fiecare zi Nu va imaginati ca sunt vreo betiva
Cât alcool consumă Monica Tatoiu în fiecare zi. Sursa foto: Captură YouTube, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a dezvăluit cât alcool consumă în fiecare zi. Afacerista are acest obicei de ani buni și există o anumită băutură pe care nu o bea niciodată.

Monica Tatoiu a spus cât alcool consumă în fiecare zi

De-a lungul timpului, Monica Tatoiu a făcut diverse dezvăluiri din viața personală și stilul său de viață, iar de curând a fost întrebată dacă ține o dietă în acest moment.

ADVERTISEMENT

Afacerista a ținut dieta metabolică și a recunoscut că bea zilnic alcool, însă nu îi place să bea bere. Între 12:00 și 17:00, aceasta a spus că bea o sticlă de șampanie, dar și câteva pahare de vin roșu până la miezul nopții.

„Am ținut dieta metabolică. Fără alcool. Nu vă imaginați că sunt vreo bețivă. O sticlă de șampanie între 12:00 și 17:00 și 2 – 3 pahare de vin roșu până la 00:00. Zilnic.

ADVERTISEMENT

Uită-te la mine, vinul roșu… dar nu vin roșu din ăla demisec cum le place românilor”, a spus femeia de afaceri în cadrul emisiunii Povești de film, cu Mara Bănică.

În continuare, jurnalista a întrebat-o pe Monica Tatoiu dacă a consumat alcool după ce a suferit operația la genunchi, acum câteva săptămâni. Aceasta a spus că a stat doar câteva zile internată pentru intervenție și că i-a fost, într-adevăr, greu fără șampanie.

ADVERTISEMENT

“Toată ziua mă văitam: ‘Doctor!. Au vrut să-mi aducă. Ziceau: ‘Lasă că vă aducem din alea de care poartă femeile din America pe stradă’ Șampania cât are? 11%. Mie îmi plac bulele alea”, a mai povestit aceasta în cadrul emisiunii.

“11% nu e mult? O bere are 4%”, a întrebat-o Mara Bănică pe invitata sa, iar aceasta a răspuns că nu obișnuiește să consume bere. Monica Tatoiu a mai povestit și de când are obiceiul de a consuma șampanie.

ADVERTISEMENT

“Nu beau bere. Eu așa sunt de mai mult 20 de ani. Veneau șefii, suedezii, care știi cum sunt și ziceau: ‘O apă cu lămâie!’. Le spuneam să-mi aducă la ora 12:00 șampania.”, a mai povestit femeia de afaceri.

Acum ceva timp, Monica Tatoiu a vorbit despre obiceiul de a consuma zilnic șampanie. Femeia de afaceri renunță la acest tabiet numai dacă trebuie să se urce la volan.

ADVERTISEMENT