Life

Monica Tatoiu va fi supusă unei operații de urgență. Ce probleme are fosta afaceristă

Monica Tatoiu va ajunge la spital, acolo unde va fi supusă unei operații de urgență. Cu ce probleme se confruntă fosta afaceristă.
08.02.2024 | 00:21
Monica Tatoiu va fi supusa unei operatii de urgenta Ce probleme are fosta afacerista
Monica Tatoiu urmează să fie operată. Sursa foto: Captră Kanal D
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu urmează să fie supusă unei operații de urgență peste doar câteva zile. Fosta afaceristă are niște probleme de sănătate care necesită o intervenție chirurgicală.

Monica Tatoiu urmează să fie supusă unei operații de urgență

Cunoscuta femeie de afaceri, fosta patroană a unui renumit lanț de cosmetice, a anunțat că va fi supusă unei intervenții chirurgicale. Aceasta va avea loc peste doar câteva zile.

ADVERTISEMENT

Din moment ce se confruntă cu niște probleme la genunchi, Monica Tatoiu va ajunge pe masa de operație luni, 12 februarie 2024. Medicii îi vor pune acesteia o proteză realizată în Elveția.

Aceasta a vorbit, în cadrul unui interviu, despre problemele sale. Fosta afaceristă va merge singură la clinica medicală unde va avea loc intervenția și nu vrea să fie însoțită de nimeni, pentru că îi place să se descurce pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

În plus, Monica Tatoiu a ținut să precizeze că, în perioada internării, nu va putea fi contactată telefonic. Fosta femeie de afaceri este încrezătoare că totul va merge bine.

Acum câteva luni, soțul Monicăi Tatoiu a fost supus unei astfel de intervenții chirurgicale, la aceiași medici. După ce va suferi operația la genunchi, fosta afaceristă își dorește să aibă parte de liniște.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a mai avut și o intervenție chirurgicală la șold. Pentru cea de la genunchi este o nouă tehnologie, așa că se va recupera destul de repede.

“Mă duc duminică, îmi iau băgăjelul, nu vreau să vină nimeni cu mine. Le-am interzis tuturor, mă duc singură. Sunt ca eschimoșii, când am o problemă, o rezolv singură.

ADVERTISEMENT

Nu-mi place să fiu ținută de mână. Întotdeauna mă descurc. Nu o să răspund la telefon. O zi întreagă vreau să mă și liniștesc. Am 4 emisiuni pe zi, de asta am ajuns cu tensiunea mare.

Intervențiile… e a doua. Întâi am avut aia de șold și acum e genunchiul. (…) Întâi de toate, e o nouă tehnologie. Înainte, toată lumea spunea că proteza de genunchi este mai nasoală decât proteza de șold, că recuperarea e mai grea.

Acum e o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soțul meu. Se face o analiză tomograf și după se trimite în Elveția, vine proteza, ți-o pune acolo”, a explicat Monica Tatoiu, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT