News

Cât cere un proprietar pentru chiria unei garsoniere cu aragazul lângă pat. Prețurile au explodat în ultima perioadă

20.06.2020 | 16:24
Cat cere un proprietar pentru chiria unei garsoniere cu aragazul langa pat Preturile au explodat in ultima perioada
ADVERTISEMENT

Un clujean cere pe chiria unei garsoniere mici, cu aragazul fix lângă pat, o sumă exagerat de mare, după cum spun mai mulți internauți, care au preluat anunțul și l-au distribuit în mediul online.

Piața imobiliară nu a avut de suferit din cauza noului coronavirus, după cum se vede din anunțul unui clujean, care cere pe chiria unei garsoniere de câțiva metri mai multe sute de euro, notează Pro TV.

ADVERTISEMENT

Chiriile din Cluj Napoca au crescut foarte mult în ultima perioadă și au ajuns să le depășească inclusiv pe cele din București.

Prețul unei garsoniere din Cluj Napoca, enorm pentru ce are de oferit

Probabil acesta este și motivul pentru care un clujean a îndrăznit să ceară o sumă deloc mică pentru o garsonieră de câțiva metri pătrați, în care nu prea ai loc să te miști.

ADVERTISEMENT

Mai exact, proprietarul cu pricina cere incredibila sumă de 300 de euro pentru o garsonieră cu o suprafață de câțiva metri pătrați.

”300 de euro ca să dormi la jumătate de metru de aragaz. Și mai sunt unii care zic că piața nu a luat-o razna”, au postat pe Facebook cei la Asociația Chiriașilor Cluj.

ADVERTISEMENT

Cu toate că suma este una mare, proprietarul mizează pe faptul că imobilul este situat într-o zonă bună a orașului.

Patul, lângă aragaz, frigider și mașina de spălat

Așaa arată garsoniera pentru care proprietarul cere 300 euro. Sursa foto: Asociația Chiriașilor Cluj
Așaa arată garsoniera pentru care proprietarul cere 300 euro. Sursa foto: Asociația Chiriașilor Cluj

”Garsonieră de închiriat în Mănăștur, complet echipată, situată la 3 minute de stația de autobuz. Preț 300 de euro/lună, avans 50%”, este mesajul postat de proprietarul din Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, garsoniera esta una extrem de mică, după se poate vedea din fotografia postată chiar de proprietar.

În plus, aragazul se află fix lângă pat, la fel și frigiderul și mașina de spălat.

După cum era de așteptat, internauții nu au întârziat să reacționeze față de prețul enorm cerut de proprietar pentru câțiva metri de spațiu locuibil.

”Păi în ce alt apartament poți face totul din pat?”, scrie un utilizator pe Facebook, în timp ce un altul observă un alt detaliu: ”La 3 minute de stația de autobuz și la 2 milisecunde față de aragaz”.

ADVERTISEMENT
Tags: