Sport

Cât costă biletele la Dinamo – FC Botoșani. Ultima victorie a „câinilor” în SuperLiga a fost în fața moldovenilor

Dinamo a pus în vânzare biletele la meciul de pe teren propriu cu FC Botoșani din etapa cu numărul 5 a SuperLigii. „Câinii” caută prima victorie de la revenire.
09.08.2023 | 17:53
Cat costa biletele la Dinamo  FC Botosani Ultima victorie a cainilor in SuperLiga a fost in fata moldovenilor
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru duelul cu FC Botoșani din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a pus în vânzare biletele la meciul cu FC Botoșani, luni, 14 august, ora 20:30 pe stadionul „Arcul de Triumf”. Totodată, clubul din Ștefan cel Mare a anunțat programul caselor de bilete pentru meciul din etapa a 5-a împotriva moldovenilor.

Cât costă biletele la Dinamo – FC Botoșani

Dinamo caută prima victorie de la revenirea în SuperLiga. „Câinii” au înregistrat trei înfrângeri și o remiză în primele patru partide din campionat. Pe „Arcul de Triumf”, în etapa a 5-a, vine FC Botoșani. Echipa finanțată de Valeriu Iftime are două puncte după primele patru meciuri.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul unei postări făcute pe pagina oficială de Facebook, Dinamo a anunțat punerea în vânzare a biletelor la meciul cu FC Botoșani. Pentru un bilet la Tribuna 1 zona laterală, suporterii dinamoviști trebuie să plătească 80 de lei, în timp ce un loc la Tribuna 1 zona centrală costă 90 de lei.

Biletele în PCH și Peluza Sud costă 35 de lei, iar Zona VIP este deja sold-out în urma abonamentelor. „Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la stadionul “Arcul de Triumf”, după programul:

ADVERTISEMENT
  • Duminică: 11:00 – 17:00
  • Luni, ziua meciului: 13:30-22:15

Biletele pot fi folosite în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate). Abonații vor intra la meci pe baza abonamentului achiziționat la începutul sezonului, ocupând locul aferent acestuia. Family Zone-ul va fi amplasat în sectorul K al Tribunei a II-a, copiii sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil.

Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 30% reducere în sectorul K al Tribunei a II-a. Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate. Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 18.30. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei”, a fost postarea lui Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ultima victorie a lui Dinamo în SuperLiga a fost cu FC Botoșani

Dinamo a înregistrat ultima victorie în SuperLiga pe 6 mai 2022 în etapa a 8-a a play-out-ului, scor 3-2 cu FC Botoșani. Balthazar Pierret, cu o „dublă”, și Geani Crețu marcau pentru clubul antrenat de Dusan Uhrin Jr. În ultima etapă a play-out-ului din sezonul 2021/2022, Dinamo a remizat cu UTA Arad, scor 1-1.

Ulterior, Dinamo a terminat pe locul 14 și a mers la barajul pentru menținere/promovare în SuperLiga, unde a pierdut „dubla” cu U Cluj, care avea să revină pe prima scenă. „Șepcile roșii” s-au impus după 2-0 în tur și 1-1 la retur. Astfel, clubul din Ștefan cel Mare a retrogradat pentru prima oară în istorie.

ADVERTISEMENT

Revenită în SuperLiga, Dinamo a pierdut cu Universitatea Craiova (0-2), FCSB (1-2), Sepsi (0-3) și a remizat cu U Cluj (1-1). Ovidiu Burcă are probleme de lot înaintea partidei cu FC Botoșani, deoarece Lamine Ghezali, cel mai bun jucător al „alb-roșiilor” în a doua parte a sezonului precedent, este accidentat.


  • 2,70 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „1” la meciul Dinamo – FC Botoșani

ADVERTISEMENT
Tags: