Life

Cât costă biletele la Saga Festival 2023 și ce artiști celebri vor urca pe scenă

Ce prețuri au abonamentele de la Saga Festival 2023. Care sunt muzicienii care vor concerta timp de 3 zile în București.
31.01.2023 | 00:22
Cat costa biletele la Saga Festival 2023 si ce artisti celebri vor urca pe scena
Ce prețuri au abonamentele de la Saga Festival 2023. Care sunt muzicienii care vor concerta timp de 3 zile în București. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât costă biletele la evenimentul programat în intervalul 23 – 25 iunie 2023, la Romaero Băneasa, dar și ce artiști celebri vor urca pe scenă. Organizatorii au pregătit un line-up de zile mari pentru toți petrecăreții.

Ce prețuri au abonamentele de la Saga Festival 2023. Care sunt muzicienii care vor concerta timp de 3 zile în București

Saga Festival 2023 revine în atenția oamenilor pentru al treilea an, de această dată pe scenele de la Romaero Băneasa. Biletele sunt deja disponibile pe site-ul oficial al evenimentului și pot fi achiziționate la prețuri speciale.

ADVERTISEMENT

Biletul 3 day General Access poate fi cumpărat cu suma de 375 lei, 3 day regular ticket GA plus costă 550 lei, 3 day VIP pass 750 lei, 1 day GA ticket 200 lei, 1 day GA plus ticket 275 lei, 1 day VIP ticket 300 lei. La toate se adaugă taxe.

De asemenea, organizatorii au introdus anul acesta un abonament care include toate cele 3 zile de distracție. Acesta se numește Payment Plan și are la rândul său un preț promoțional, de numai 80 de euro.

ADVERTISEMENT

Este cea mai avantajoasă ofertă a unui festival. Potrivit libertatea.ro, această categorie a fost accesată de aproximativ 4.000 de festivalieri, mai ales că poate fi achitată cu doar 5 euro depozit și 4 rate egale.

Ce artiști urcă pe scenele de la Saga Festival 2023

Saga Festival 2023 promite un spectacol inedit cu 100 de artiști, producție impresionantă și experiențe de neuitat. Spectacolul va fi cu siguranță memorabil pentru cei 150.000 de festivalieri care sunt așteptați în București.

ADVERTISEMENT

Din line-up fac parte Wiz Khalifa și Lil Nas X, doi artiști de renume internațional care vin pentru prima dată în România. Skrillex, DJ și producător premiat cu Grammy, Tale of Us, duo tech house, cunoscutul DJ Alan Walker și IAN se alătură petrecăreților peste numai câteva luni.

Tiesto, Vanotek, The Model, Lee Foss, Optick, Dj Nasa, Spike, Sandy Rivera se află, de asemenea, pe lista organizatorilor vara aceasta.

ADVERTISEMENT

Cine este Lil Nas X

Lil Nas X este un rapper, compozitor și cântăreț american în vârstă de 23 de ani care a devenit cunoscut pe scena muzicală în urmă cu aproximativ 4 ani. Din 2019 a devenit un fenomen recunoscut la nivel internațional.

A lansat Old Town Road și a schimbat radical industria muzicală, asta pentru că a devenit viral în întreaga lume. Ulterior, remixul cu Billy Ray Cyrus va rămâne în istorie pentru faptul că a stat cel mai mult pe locul 1 în Billboard Hot 100, timp de 19 săptămâni.

ADVERTISEMENT