Life

Când are loc Neversea 2023. Cât costă un abonament la festival

Când are loc Neversea 2023. Anunțul făcut de către organizatorii festivalulu. Cât va costa un abonament pentru întregul eveniment.
27.10.2022 | 19:23
Cand are loc Neversea 2023 Cat costa un abonament la festival
Anunțul făcut de organizatorii Neversea. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Organizatorii Neversea au anunțat când va avea loc următorul festival Neversea. Fanii evenimentului se vor bucura și anul viitor de patru zile și patru nopți de petrecere.

Când va avea loc Neversea 2023. Anunțul făcut de organizatorii festivalului

Cea de-a cincea ediție a Neversea se va desfășura în perioada 6-9 iulie 2023, tot în Constanța. Pe scenă vor urca din nou artiști internaționali, respectiv cei mai buni DJ și producători internaționali.

ADVERTISEMENT

“Timp de patru zile şi patru nopţi, fanii care iubesc muzica, marea, plaja, răsăriturile, apusurile, petrecerile, libertatea şi viaţa se vor bucura de o nouă ediţie Neversea, unde vor trăi experienţe unice pe care şi le vor aminti toată viaţa.

Cea de-a cincea ediţie Neversea va aduce artişti în premieră în România, cei mai buni DJ-i şi producători internaţionali, precum şi artişti români. Organizatorii vin pentru ediţia din 2023 şi cu o poveste nouă şi vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice.

ADVERTISEMENT

Oaza de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm şi energii bune aduse şi de dansatori, animatori şi acrobaţi pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanţi”, potrivit unui comunicat al organizatorilor festivalului Neversea, scrie News.ro

Cum se poate rezerva un bilet pentru Neversea 2023

În ceea ce privește abonamentul pentru Neversea 2023, va putea fi rezervat prin platforma Extasy, cu un euro, cel mai mic urmând a costa 79 de euro plus taxe.

ADVERTISEMENT

De altfel, pe lângă faptul că se vor bucura de muzică, fanii Neversea vor avea parte anul viitor și de activități interactive, precum sporturi pe apă, hairstyle, make-up și mâncare și băuturi aparte.

”După crearea contului, fanii pot alege maximum patru abonamente pentru Neversea 2023 pe care le pot rezerva pe loc, fiecare la preţul de 1 euro. Apoi, în data de 22 noiembrie 2022, vor plăti preţul întreg al abonamentelor rezervate. Acestea vor avea un preţ special, după cum urmează:

ADVERTISEMENT

General Access Basic: 79 euro + taxe
General Access Risk Free: 99 euro + taxe
VIP: 209 euro + taxe”, au mai precizat organizatorii”, au mai comunicat organizatorii Neversea.

În 2022, la Neversea au luat parte peste 260.000 de oameni, iar peste 150 de artiști naționali și internaționali au urcat pe cele 5 scene, amplasate la malul Mării Negre.

ADVERTISEMENT