Life

Cât costă cazarea de Revelion la Mamaia și Eforie Nord. Prețurile sunt la fel de mari ca la munte

Prețurile pentru cazarea de Revelion pe litoralul Mării Negre, la Mamaia și Eforie Nord. Sunt la fel de mari ca la munte.
15.12.2022 | 16:21
Cat costa cazarea de Revelion la Mamaia si Eforie Nord Preturile sunt la fel de mari ca la munte
Cât costă cazarea de Revelion pe litoral. Sursa foto: eforieonline.ro, captură YouTube/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

De Revelion, cei mai mulți români aleg să-și petreacă vacanța în stațiunile de la munte, însă unii preferă să meargă pe litoral, în Mamaia sau Eforie Nord, acolo unde prețurile nu sunt foarte mici. Iată ce opțiuni au turiștii pentru cazarea de la malul mării de Anul Nou.

Cât trebuie să plătești pentru cazarea de Revelion la Mamaia și Eforie Nord

Cei care vor să-și petreacă noaptea dintre ani într-una dintre stațiunile de pe litoralul românesc trebuie să scoată din buzunare sume mari de bani.

ADVERTISEMENT

Deși mai sunt trei săptămâni până la sfârșitul lui 2022, aproape toate cazările din stațiunile montane sunt rezervate. În plus, prețurile sunt destul de mari și pentru opțiunile rămase.

În schimb, pentru litoral există mai multe oferte disponibile. Prețurile diferă în funcție de locație, dar și de dotările și serviciile oferite.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să închirieze o vilă pot scoate din buzunar chiar și 9.000 de lei. Pentru un apartament închiriat în noaptea dintre ani, prețurile sunt ceva mai accesibile.

Pentru o vilă închiriată integral de Anul Nou, prețul pornește de la 7.000 și 9.000 de lei. De exemplu, în localitatea 23 august, o casă cu 6 dormitoare, 4 băi și un living spațios, are prețul de 7.000 de lei. Fiecare cameră este dotată cu câte un televizor și minibar.

ADVERTISEMENT

Deși este extrasezon, prețurile din Mamaia sunt la fel de ridicate ca vara. Cei care vor să-și petreacă Revelionul aici trebuie să știe că două nopți de cazare costă 7.700 de lei, la o vilă cu capacitate de maxim 13 persoane, notează cancan.ro.

Prețul pentru un apartament situat în nordul stațiunii Mamaia este ceva mai accesibil. Pentru trei nopți, prețul este de 1.500 de lei pentru un apartament cu 2 camere.

ADVERTISEMENT

Există și stațiuni în care prețurile sunt mai mari decât în Mamaia sau 23 august. În Eforie Nord, prețul pentru a închiria integral o vilă este de 9.000 de lei pentru 2 nopți de cazare. Capacitatea vilei este de maximum 30 de persoane.

Vila este dotată cu camere cu băi proprii, frigider în cameră, centrală, precum și cu grătar și cu locuri de parcare.

ADVERTISEMENT