Life

Ce prețuri au costumele lui Alexandru Ciucu, fostul partener al Alinei Sorescu. Detalii despre afacerea designerului vestimentar

Alexandru Ciucu, fostul partener de viață al Alinei Sorescu, este unul dintre cei mai căutați designeri vestimentari de la noi. Pe ce sume de bani își vinde acesta costumele?
08.07.2022 | 12:03
Ce preturi au costumele lui Alexandru Ciucu fostul partener al Alinei Sorescu Detalii despre afacerea designerului vestimentar
Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, despărțiți. Foto: adevărul.ro
ADVERTISEMENT

În plin proces de divorț, Alexandru Ciucu se concentrează asupra afacerii sale, una în domeniul modei. Fostul partener al Alinei Sorescu face bani frumoși din costumele pe care le creează, unele la mare căutare.

Ce prețuri au costumele lui Alexandru Ciucu. Cel mai ieftin pornește de la 850 de euro

Nu e de mirare că numele lui a devenit unul important în industrie. Ciucu este și la ora actuală furnizorul oficial al Casei Regale.

ADVERTISEMENT

Potrivit site-ului său, prețurile costumelor pot varia între 850 și 1450 de euro. Un costum pornește, așadar, de la 850 euro, adică 4.200 de lei. Prețurile diferă destul de mult în funcție de preferințele clientului. Acestea pot fi ajustate după gusturile fiecăruia, mai ales dacă vine vorba despre aplicații sau accesorizările suplimentare care nu sunt prezentate în catalogul oficial.

Cel mai scump costum pe care îl vinde Ciucu ar putea ajunge la prețul de 7160 lei. În funcție de dificultatea de croire a pieselor de costum, timpul de realizare poate fi între 3 și 6 săptămâni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, plata pentru o creație vestimentară marca Alexandru Ciucu se face în avans. Designerul acceptă 50% din suma totală la început. Cealaltă jumătate trebuie plătită când hainele sunt gata.

Afacerea lui Alex Ciucu pare să fie umbrită în ultima vreme, cel puțin ca imagine, de scandalul despărțirii de Alina Sorescu. Recent, vedeta cu care are două fetițe împreună a ieșit la rampă cu noi declarații care îl pun într-o postură nu tocmai plăcută pe designer.

ADVERTISEMENT

Alina Sorescu, în plin divorț de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a insinuat că bărbatul de care s-a despărțit ar oferi informații false presei, cu scopul de a-i discredita imaginea.

„Observ că în ultima vreme, imediat după cea de-a două decizie a instanței privind domiciliul fetițelor la mine, apar în presă articole menite să mă discretiteze.

ADVERTISEMENT

Nu este nimic adevărat. E firesc să mă apar în astfel de situații. Firma mea nu este în faliment. Informațiile au fost interpretate eronat în mod voit.

Și nu am o altă relație, așa cum s-a vehiculat. Prioritățile mele sunt fetițele și activitatea mea profesională”, a declarat, de curând, Alina Sorescu pentru ziarul Click!.

Victorie importantă pentru cântăreață

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsătorie. Zvonurile despre separarea lor au circulat în media de mai multă vreme, însă ele au fost confirmate oficial abia anul acesta, în primăvară.

Alex Ciucu și cântăreața au două fetițe împreună, pe Raisa și Carolina, copile care au fost obiectul unei prime dispute în instanță între cei doi. Mai exact, Ciucu a acționat-o pe Alina Sorescu privind domiciliul fetițelor, însă magistrații de la Judecătoria Buftea au decis ca fetele să rămână în casa artistei.

„Mi-am recăpătat liniștea. Instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare. Vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a fost reacția imediată a Alinei Sorescu după ce instanța i-a dat câștig de cauză.

ADVERTISEMENT