Life

Cât costă hârtia igienică neagră. E ireală suma pe care produsul a ajuns să se vândă. Dorian Popa și-a cumpărat deja

Cât costă hârtia igienică neagră. Suma cu care a ajuns să se vândă pe site-urile de vânzări este ireală. Nu orice român și-ar putea permite așa ceva.
25.10.2023 | 16:53
Cat costa hartia igienica neagra E ireala suma pe care produsul a ajuns sa se vanda Dorian Popa sia cumparat deja
Cât costă hârtia igienică neagră. Foto: Captură Instagram
ADVERTISEMENT

Cât costă hârtia igienică neagră. Suma cu care a ajuns aceasta să se vândă este foarte mare. Este un produs de lux și vedetele se înghesuie să cumpere.

Cât costă hârtia igienică neagră

Acest produs a devenit popular pe piața din România și inclusiv în casele vedetelor. Dorian Popa deja o are acasă, deși produsul nici nu s-a lansat oficial.

ADVERTISEMENT

Un brand românesc a decis să deschidă o gamă luxury a hârtiei igienice. De altfel, este și o listă de așteptare pentru cei care vor să se înscrie și să fie primii care cumpără hârtia igienică.

Pe platformele de vânzări online deja există acest produs, iar prețul cerut este de-a dreptul exorbitant.

ADVERTISEMENT

Românul care vinde pe olx hârtia igienică neagră în ediție limitată vrea aproape 25.000 de lei pe ea, echivalentul a circa 5.000 de euro! Mai mult, acesta spune că prețul nu este negociabil.

„Cutie cu patru role originale, ediția limitată de lux. Vine însoțită de certificat de autenticitate cu seria 005.

ADVERTISEMENT

Prețul nu este negociabil. Nu accept schimb. Atenție nu este o glumă. Nu pot da detalii despre originea obiectului dar vă pot garanta că este 100% autentic”, spune vânzătorul pe olx.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hârtia Elfi (@hartiaelfi)


Dorian Popa deja s-a lăudat pe rețelele de socializare că are produsul acasă. Cel mai probabil, acesta nu a fost achiziționat, având în vedere că se va lansa în câteva ore pe piață.

ADVERTISEMENT

Este posibil ca brandul să îi fi oferit influencerului această cutie de hârtie igienică neagră cu scopul de a o promova pentru ca și alți români să o cumpere.

Pentru că nu s-a lansat încă, nu știm care este prețul real al acestei hârtiei igienice de lux. Între timp, o hârtie igienică de culoare neagră dar de la alt brand se vinde cu 48 de lei pentru 6 role.

Cu cât se vinde
Cu cât se vinde hârtia neagră pe olx. Foto Colaj Fanatik / olx

„Calea spre exclusivitate începe aici. Elfi lansează ediția ultra limitată Elfi Couture, o declarație despre lux contemporan fără limite.

O idee, o viziune, o afirmare nonconformistă a luxului. Înscrie-te pe lista de așteptare”, scrie brandul.

ADVERTISEMENT