Life

Cât costă o casă cu patru dormitoare și un living, în Spania. La prețul acesta, abia dacă îți permiți un apartament cu două camere în București

Cât costă o casă cu patru dormitoare și un living, în Spania? La prețul acesta, abia dacă îți permiți un apartament în București.
09.02.2024 | 19:00
Cat costa o casa cu patru dormitoare si un living in Spania La pretul acesta abia daca iti permiti un apartament cu doua camere in Bucuresti
Cât costă o casă cu patru dormitoare și un living, în Spania. Sursă foto: undiscoveredspain.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă o casă cu patru dormitoare și un living, în Spania? Abia dacă poți să cumperi un apartament în București cu această sumă. Cum arată locația și care este prețul?

Cât costă o casă cu patru dormitoare și un living, în Spania

Tot mai mulți români aleg să meargă în vacanțe în diferite țări europene. Grecia a devenit destinația lor preferată, însă și Spania se află în top. Iar unele persoane au decis chiar să își achiziționeze locuințe în aceste țări.

ADVERTISEMENT

În Grecia, spre exemplu, o casă cu vedere la mare este foarte accesibilă. Cu doar câteva zeci de mii de euro, oricine se poate bucura de o locație de vis, departe de agitație și cu o priveliște pe măsură.

Iar dacă ar fi să facem o comparație cu prețurile din București, Cluj, ori alte mari orașe din țară, nici nu se poate discuta. Iată însă că nici Spania nu se lasă mai prejos și are oferte atractive pe piața imobiliară.

ADVERTISEMENT

Cât costă o casă cu patru dormitoare și un living în Spania? Cine vrea să înceapă o nouă viață aici, sau să își achiziționeze o casă de vacanță, o poate face pentru o sumă cât se poate de decentă.

Casa se vinde complet utilată și mobilată

În Castillo de Locubín se află casa cu patru dormitoare și living din Spania. Nu e nevoie de nicio lucrare, iar viitorul proprietar se poate muta rapid. Se bucură de o bucătărie complet utilată, de un subsol, dar și de o terasă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, există două dormitoare duble, dar și o baie contactă. Conform anunțului, această casă din Spania este perfectă pentru o familie cu unul și chiar și cu doi copii.

Cât costă această casă cu patru dormitoare și un living în Spania? Prețul este de doar 54.000 de euro. Iar dacă ar fi să facem o comparație, în București, pentru aceeași sumă, poți cumpăra o garsonieră și nici măcar un apartament cu două camere într-o zonă bună.

ADVERTISEMENT

„Casa de vânzare gata mobilată. Nu e nevoie de nicio lucrare. Cazarea se întinde pe 3 etaje și există și o cameră mare la subsol cu baie mică. La parter se află un salon, dar și o bucătărie complet echipată, alături de o terasă. La etajul 1 există un dormitor dublu, dar și un dormitor simplu cu o baie compactă.

La etajul 2 urmează alte două dormitoare duble, dar și o terasă generoasă, cu o vedere superbă. Această casă este ideală pentru o familie și e aproape de toate facilitățile din zonă. Poate fi și o casă de vacanță. Parcarea se află chiar în față”, se arată în anunțul de vânzare, publicat pe un site de imobiliare.

ADVERTISEMENT
Tags: