Life

Cât costă o casă în locul unde se filmează Las Fierbinți. Deși în serialul de la Pro TV casele par ieftine, în realitate prețurile sunt foarte mari

Ce preț are, de fapt, o locuință în zona în care se filmează serialul Las Fierbinți, de la Pro TV. Sumele sunt destul de ridicate.
29.07.2023 | 16:00
Cat costa o casa in locul unde se filmeaza Las Fierbinti Desi in serialul de la Pro TV casele par ieftine in realitate preturile sunt foarte mari
Ce preț are, de fapt, o locuință în zona în care se filmează serialul Las Fierbinți, de la Pro TV. Sumele sunt destul de ridicate. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cât costă o casă în locul unde se filmează Las Fierbinți. Deși în serialul de la Pro TV casele par ieftine, în realitate prețurile sunt foarte mari. Succesul producției i-a făcut pe oameni să fie mai atenți la sumele pe care le solicită.

Ce preț are, de fapt, o locuință în zona în care se filmează serialul Las Fierbinți, de la Pro TV. Sumele sunt destul de ridicate

Te-ai întrebat vreodată ce preț are, de fapt, o locuință în zona în care se filmează serialul Las Fierbinți, de la Pro TV? Ei bine, află că sumele sunt destul de ridicate, în ciuda faptului că casele sunt unele vechi, bătrânești.

ADVERTISEMENT

Aflat la o distanță de aproximativ 33 de kilometri de București, în județul Ialomița, Fierbinți-Târg este o localitate extrem de vizitată în ultima perioadă. Acesta este motivul pentru care proprietarii cer prețuri mari pentru case și terenuri.

Pe OLX o astfel de proprietate este scoasă la vânzare cu 30.000 de euro, prețul fiind negociabil. Aceasta se află în satul Fierbinții de Jos, casa fiind situată într-o zonă bună, centrală. Suprafața terenului total este de circa 1.450 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Locuința este una bătrânească și dispune de 3 camere, un hol, o bucătărie interioară, dar și una exterioară. De asemenea, casa este branșată la toate utilitățile, printre care se numără: energie electrică, cablu și apă curentă.

Și aceasta nu este singura proprietate care poate fi achiziționată în localitatea în care se filmează serialul Las Fierbinți. Pe același site, o altă persoană solicită suma de 35.000 de euro pentru o casă construită din cărămidă.

ADVERTISEMENT

De această dată locuința are o suprafață totală construită de circa 200 metri pătrați și un teren de 900 metri pătrați. Casa are ieșiri la două străzi și se află într-o zonă liniștită, foarte aproape de lacul de acumulare Fierbinți.

Dalida din Las Fierbinți, legată de satul unde filmează serialul de la Pro TV

Dalida din Las Fierbinți este foarte legată de satul unde filmează de ani buni serialul de la Pro TV. Ecaterina Ladin, actrița care îi dă viață unuia dintre cele mai îndrăgite personaje, a declarat la un moment dat că și-a luat casă în județul Ialomița.

ADVERTISEMENT

Ideea achiziționării a plecat de la soacra sa care își dorea o locuință la țară. Vedeta a făcut acest pas pentru că a realizat că este o oportunitate importantă, mai ales că petrece multe luni pe an în satul Fierbinți.

„Ne bucurăm de tot ce ne oferă locul ăla. Am și plantat ceva răsaduri. Am descoperit că mă relaxează fantastic statul la curte și grădinăritul”, a declarat Dalida din Las Fierbinți pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT