Life

Cât costă să te cazezi de Crăciun sau de Revelion la pensiunea mamei regretatului Răzvan Ciobanu. Prețurile sunt complet neașteptate

Cât cere mama lui Răzvan Ciobanu pentru un sejur de sărbători la pensiunea sa. Turiștii trebuie să plătească un avans consistent
28.11.2023 | 14:41
Cat costa sa te cazezi de Craciun sau de Revelion la pensiunea mamei regretatului Razvan Ciobanu Preturile sunt complet neasteptate
Mama lui Răzvan Ciobanu a dat startul rezervărilor la pensiune. Cât costă cazarea în perioada sărbătorilor Sursa foto: Facebook, Freepik
ADVERTISEMENT

După moartea lui Răzvan Ciobanu, mama regretatului designer a început să fie din ce în ce mai implicată în domeniul HoReCa. Aceasta deține o pensiune care, în perioada sărbătorilor de iarnă atrage turiștii ca un magnet.

Mama lui Răzvan Ciobanu oferă cazare la prețuri accesibile

De ani buni de zile, mama lui Răzvan Ciobanu încearcă să își aline dorul de fiului ei, refugiindu-se în muncă. Femeia are o pensiune situată într-o zonă superbă și nu este de mirare că a început pregătirile pentru turiști.

ADVERTISEMENT

Sezonul rezervărilor pentru perioada de Crăciun sau de Revelion a început, deja, iar la unele locații capacitatea a fost folosită la maxim. În schimb, Elena, mama lui Răzvan Ciobanu mai are locuri și îi așteaptă pe toți cu drag să se cazeze.

Pentru un sejur de trei zile cu cazare, demipensiune și masă festivă pentru sărbători, turiștii trebuie să achite o sumă de 1.200 de lei. Însă, pentru ca rezervarea să fie confirmată, este necesară plată unui avans de 30%.

ADVERTISEMENT

În perioada de Revelion, prețurile se majorează. Pentru aceleiași trei nopți de cazare, demipensiune și masă festivă, prețul urcă la 1.800 de lei. Similiar cu perioada de Crăciun și de Revelion se percepe un avans.

Mama lui Răzvan Ciobanu deja a dat sfoară-n țară că a deschis sezonul cazărilor. Înainte de a primi turiștii, femeia s-a asigurat că fiecare cameră este decorată în spririt de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

În plus, Elena i-a asigurat pe toți că masa va fi una îmbelșugată. Cu diverse preparate tradiționale gătite în casă, printre care și sarmale, turiștii se vor simți ca la ei acasă la pensiunea Elenei.

Regretatul designer s-a implicat în amenajarea pensiunii

Pensiunea a devenit afacerea de suflet a Elenei. După moartea fiului ei, femeia și-a dat seama că trebuie să fie puternică pentru a merge mai departe. În plus, simte că Răzvan îi este alături în tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT

La pensiune, regretatul creator și-a pus amprenta înainte să moară în cumplitul accident de mașină. Împreună cu mama lui, Răzvan s-a ocupat de amenajarea fiecărei camere, în parte.

”Camerele sunt aranjate frumos, la decorarea lor m-a ajutat și fiul meu, împreună le-am decorat. Dar, viața merge înainte, trebuie să fiu puternică. Pisicuța lui, Lili, este aici, la noi, la pensiune. Am luat-o, o îndrăgim, îmi mai alină dorul…”, a declarat Elena Ciobanu pentru Playtech.ro

În plus, pisica lui, Lili este cea care animă atmosfera și se împrietenește cu turiștii care calcă pragul pensiunii. Cu siguranță, Elenei nu îi este deloc ușor să vadă amprenta fiului ei peste tot, dar știe că nu poate schimba nimic acum.

ADVERTISEMENT