News

Cât costă un Audi A6 din 2000, confiscat de ANAF. Prețul este foarte mic

ANAF organizează o nouă licitație. Cât costă un Audi A6 din 2000, pus la vânzare de Agenția Națională de Administrare Fiscală.
02.11.2023 | 19:56
Cat costa un Audi A6 din 2000 confiscat de ANAF Pretul este foarte mic
Cât costă un Audi A6 din 2000, confiscat de ANAF. Colaj Fanatik/ Foto ANAF
ADVERTISEMENT

Cât costă un Audi A6 din 2000, confiscat de ANAF. La jumătatea lunii noiembrie, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează o licitație, în Galați, fiind scos la vânzare un autoturism Audi A6 din anul 2000.

Cât costă un Audi A6 din 2000, confiscat de ANAF

Este organizată o licitație pentru a patra oară, cu scopul de a fi vândută această mașină, iar prețul de pornire este foarte mic. Cei interesați trebuie să știe că licitația va începe de la suma de 2.944 lei, fără TVA, conform anuțului ANAF.

ADVERTISEMENT

Persoanele care și-ar dori să achiziționeze autoturismul sunt așteptate pe data de 16 noiembrie 2023, la ora 15:30, pe strada Brăilei din Galați. Reprezentanții Agenției Naționale de Administrare Fiscală au oferit mai multe detalii cu privire la organizarea licitației.

„Direcţia generală executări silite cazuri speciale, prin Serviciul executări silite cazuri speciale regional Galaţi, organizează în data de 16 noiembrie 2023, ora 15:30, în municipiul Galaţi, strada Brăilei, nr. 33, demisol, camera D3 (sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Galaţi), a patra licitaţie pentru autoturism marca AUDI A6, 3 volume, Euro 3, seria şasiu WAUZZZ4BZYN113347 şi numărul de înmatriculare B-28-KRD, culoare gri, an fabricație 2000”, informează ANAF.

ADVERTISEMENT

Autoturismul are 5 locuri, motor diesel, dar este într-o stare tehnică nesatisfăcătoare, potrivit anunțului ANAF. Prin urmare, cumpărătorul trebuie să știe că este posibil să fie nevoit să investească bani în plus, în mașină, după achiziționare.

La indisponibilizare, autoturismul Audi A 6 avea un kilometraj de 218155 km. Alte incoveniente sunt reprezentate de lipsa documentelor mașinii și de faptul că are o singură cheie. Tocmai de aceea, prețul de pornire este atât de mic.

ADVERTISEMENT

Cum poți participa la licitație

Cei interesați să participe la licitație sunt rugați să vină la termenul de vânzare, în locul comunicat de reprezentanții ANAF. De asemenea, ei trebuie să prezinte ofertele de cumpărare până la 16 noiembrie 2023. Pentru a participa vor fi nevoiți să depună mai multe documente.

Pe lângă ofera de cumpărare, persoanele participante trebuie să facă dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, „reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei în contul RO56TREZ306500530X015957, beneficiar Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati, cod fiscal 3127190, deschis la Trezoreria Galați.”

ADVERTISEMENT

În cazul persoanelor juridice din România este nevoie de depunerea copiei de pe certificatul unic de înregistrare. Firmele din străinătate trebuie să prezinte actul de înmatriculare tradus în limba română.

„Pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate. Pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport. Declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul”, transmite ANAF.

ADVERTISEMENT
Tags: