Life

Cine l-a îndrumat pe Chef Joseph Hadad să devină bucătar: “Am avut noroc să ajung într-un context favorabil”

Chef Joseph Hadad a dezvăluit cine l-a îndrumat să devină bucătar. Juratul de la Masterchef România are o pasiune pentru bucătărie, fiind moștenită din familie.
10.05.2022 | 10:09
Cine la indrumat pe Chef Joseph Hadad sa devina bucatar Am avut noroc sa ajung intrun context favorabil
Cine l-a îndrumat pe Chef Joseph Hadad să devină bucătar. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chef Joseph Hadad a dezvăluit cine l-a îndrumat să aleagă meseria de bucătar. Talentul său gastronomic este moștenit din familie.

Cine l-a îndrumat pe Chef Joseph Hadad să devină bucătar

Juratul de la Masterchef România a povestit cum și-a descoperit pasiunea pentru bucătărie și cine l-a determinat să facă primii pași în domeniul culinar. Părinții săi găteau foarte bine, iar tatăl lui a fost cel care l-a îndrumat să ia calea gastronomiei.

ADVERTISEMENT

“Pasiunea am moștenit-o de la părinți, amândoi gătind extraordinar. Însă tata a fost, de fapt, cel care mi-a trasat această traiectorie, iar noi nu ieșeam din cuvântul lui.

Motivat și îndrumat de el, dar simțind și eu chemarea acestei meserii, am avut noroc să ajung într-un context favorabil pentru a învăța gastronomia la cel mai înalt nivel.”, a declarat Chef Hadad pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

În adolescență, renumitul chef a fost trimis la Școala de Bucătari din Haifa. La 19 ani, Chef Joseph Hadad s-a înrolat în armată, timp de trei ani, după care s-a angajat ca ajutor de bucătar.

Juratul de la Pro TV consideră că armata l-a ajutat foarte mult să fie disciplinat și spune că acest lucru este esențial pentru un bărbat.

ADVERTISEMENT

“În adolescență, tata m-a trimis la Școala de Bucătari din Haifa. În momentul împlinirii vârstei de 19 ani, m-am înrolat în armată, pentru o perioadă de trei ani, urmând ca apoi să mă angajez ca ajutor de bucătar.

Armata ajută în formarea disciplinei, pentru un bărbat cred că este esențială. Să zboare, să prindă curaj, autonomie, încredere, să se descurce în orice situație.”, a adăugat bucătarul.

ADVERTISEMENT

Chef Hadad recunoaște că este cel mai dur jurat de la Masterchef România

Întrebat care este cel mai jur dur jurat de la Masterchef România, Chef Joseph Hadad recunoaște că este foarte exigent și vrea ca totul să iasă perfect atunci când vine vorba despre preparatele concurenților. Din acest motiv, bucătarul recunoaște că este mai dur decât Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu.

“Sunt un om foarte exigent și perfecționist, vreau ca totul să fie perfect, până la ultimul detaliu. De aceea, recunosc că sunt dur, poate puțin mai mult decât ceilalți doi colegi de juriu.”, a mai spus Chef Hadad pentru sursa citată.

Bucătăria este cea mai mare pasiune a lui Chef Hadad, însă își face timp și pentru sport. Acesta încearcă să meargă regulat la sală, pentru că se simte mult mai energic după aceea.

ADVERTISEMENT