Life

Cât costă un sejur de Ziua Femeii la Băile Felix. Prețul nu este deloc unul mic

Cât costă un sejur de Ziua Femeii la Băile Felix. Nu este un preț mic și nu oricine și l-ar putea permite. Iată cât ar trebui să scoateți din buzunar.
24.02.2023 | 18:35
Cat costa un sejur de Ziua Femeii la Baile Felix Pretul nu este deloc unul mic
Cât costă un sejur de Ziua Femeii la Băile Felix. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cât costă un sejur de Ziua Femeii la Băile Felix. Prețul nu este deloc mic și nu oricine și-ar permite să meargă acolo pentru această ocazie specială.

Cât costă un sejur de Ziua Femeii la Băile Felix

Urmează foarte curând Ziua Femeii 2023, iar cei care vor să își răsfețe partenerele în această zi trebuie să știe că există oferte la Băile Felix pentru a se bucura împreună de această zi cu cea mai iubită femeie din viața lor.

ADVERTISEMENT

Totuși, pentru un astfel de sejur turiștii trebuie să scoată destul de mulți bani în buzunar și la Băile Felix prețurile pentru o singură persoană încep de la circa 650 de lei, dar pot ajunge chiar și la 850 de lei.

Totuși, aici intră destul de multe facilități, cum ar fi o piscină, un jacuzzi și un prânz festiv de Ziua Femeii: „Pe doamne o să le întâmpinăm cu floare şi un pahar de șampanie din partea casei.

ADVERTISEMENT

După care urmează un pachet cu o cină festivă pentru 8 Martie. O să pregătim o gustare şi un preparat de bază, bazat pe preparate internaţionale”, a spus Cătălin Buz, bucătar, scrie observatornews.ro.

Oferte mai ieftine la Băile Felix 2023

Sunt și alte oferte mai atractive ca preț în satul Băile Felix și printre cele mai ieftine oferte este una de 500 de lei pe noapte pentru o cameră dublă cu mic dejun inclus.

ADVERTISEMENT

În schimb, sunt alte oferte mult mai costisitoare cum este cea pentru un resort care are și un parc acvatic și micul dejun și cina incluse. Prețul pentru un astfel de Resort de lux este de 1200 de lei pentru o noapte pentru două persoane.

Stațiunea Băile Felix este una dintre cele mai celebre de la noi din țară. Aceasta este situată în partea de nord-vest a României, în județul Bihor, și se află la 9 km de Oradea. Stațiunea balneoclimaterică Băile Felix este foarte populară pentru izvoarele de apă geotermale cu proprietăți curative certificate.

ADVERTISEMENT

Iată care sunt efectele benefice ale apei termale de la Băile Felix:

– Afecțiuni reumatismale inflamatorii ( poliartrită reumadoida, spondiloză anchilozantă)
– Afecțiuni reumatismale degenerative (spondiloză cervicală, dorsală și lombară, poliartroză)
– Afecțiuni reumatismale abarticulare
– Afecțiuni post-traumatice
– Afecțiuni neurologice periferice
– Afecțiuni neurologice centrale
– Afecțiuni ginecologice
– Afecțiuni asociate (boli de nutriție și metabolism, boli endocrine).

ADVERTISEMENT
Tags: