News

Cât costă un șezlong în Mamaia: ”Sunt prea sărac să îmi fac vacanțele în România”

Cât costă un șezlong în Mamaia și care sunt reacțiile românilor privind comparația cu Grecia.
02.08.2021 | 21:11
Cat costa un sezlong in Mamaia Sunt prea sarac sa imi fac vacantele in Romania
Cât costă un șezlong în Mamaia. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Românii sunt foarte revoltați de condițiile care sunt pe plajele din România și mai ales în ceea ce privește prețurile.

Cât costă un șezlong în Mamaia. Opiniile turiștilor români comparativ cu Grecia

Aceștia chiar au făcut comparații, pe rețelele de socializare, în ceea ce privește țara noastră și Grecia, iar concluziile nu au fost deloc unele satisfăcătoare, cel puțin în ceea ce privește mulțumirea față de propria țară.

ADVERTISEMENT

Un român a făcut o postare făcută pe rețelele de socializare, în care a dezvăluit care este prețul unui șezlong în Mamaia. Acesta a făcut o comparație cu Grecia, iar diferența este cel puțin dublă.

Potrivit acestuia, un șezlong în Mamaia costă 75 de lei, pe când în Elafonisi, Grecia, același turist a plătit 48 de lei pentru două șezlonguri.

ADVERTISEMENT

Românii, nemulțumiți de prețurile de pe litoral: ”Sunt prea sărac să îmi fac vacanțele în România”

Astfel, unii chiar au fost îndemnați să spună că nu își permit o vacanță în propria țară, pentru că prețurile sunt prea exagerate, iar condițiile nici nu se compară cu cele din alte țări, cea mai apreciată fiind Grecia.

Aceeași persoană care a dat drept exemplu această țară a spus că atunci când comanzi o cafea de acolo, în vacanță fiind, primești gratis o apă, pe când la noi situația nu este deloc așa.

ADVERTISEMENT

”Sunt prea sărac să îmi fac vacanțele în România. La greci, când comanzi o cafea pe plajă, primești o apă la 0,5 l gratis de la frigider”, a comentat cineva.

O altă persoană şi-a spus propria poveste și a povestit că șezlongurile sunt gratis, atâta timp cât comanzi ceva de acolo. Prețurile din Mamaia sunt considerate piperate și de către această persoană, care a explicat că un baldachin e 250 de lei pentru închiriere.

ADVERTISEMENT

”Ultimii 3 ani de Grecia în zone diferite, nu am întâlnit decât şezlonguri gratis şi pretenţia să consumi ceva în acea locaţie.

Acum sunt în Mangalia şi un sezlong e 30, dacă nu e lânga apă, 40 lângă apă, şezlonguri mari cu saltea groasă şi umbrelă mare se închiriază doar 4 bucăţi, la 160 lei, iar un baldachin costă 250.

La cât e de murdară plaja, chiar şi în apă mai sunt mizerii, nici un duş sau wc pe plajă, cred că litoralul românesc mă mai vede peste 15-20 de ani sau deloc”, a spus altă persoană.

ADVERTISEMENT