Life

Cât costă zacusca făcută de Gabriela Cristea. Cât cere vedeta pentru un singur borcan

Gabriela Cristea a intrat în afaceri și vinde diferite produse făcute chiar de ea. Printre acestea se numără chiar și zacusca.
20.03.2024 | 11:49
Cat costa zacusca facuta de Gabriela Cristea Cat cere vedeta pentru un singur borcan
Cât costă zacusca făcută de Gabriela Cristea. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă zacusca făcută de Gabriela Cristea? Vedeta s-a lansat în domeniul culinar. Aceasta vrea să le ofere clienților săi o mulțime de produse delicioase, de la deserturi până la preparate tradiționale.

Cât costă zacusca făcută de Gabriela Cristea

Pe lângă job-ul pe care îl are în televiziune, Gabriela Cristea vinde și anumite produse. De altfel vedeta le degustă deseori și postează video-uri astfel încât fanii ei să știe ce cumpără.

ADVERTISEMENT

De această dată, vedeta a prezentat un nou produs. Este vorba despre zacuscă. Menționăm faptul că acest preparat este adorat de români și de asemenea, poate fi preparat în mai multe moduri, cu diferite ingrediente, după preferințe.

Cât costă zacusca făcută de Gabriela Cristea? Vedeta le promite fanilor săi că achiziționează produse făcute de ea. Iar această zacuscă este una clasică cu vinete, dar și cu ardei din plin.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gabriela Cristea este mândră de preparatul final. Se pare că toate cantitățile sunt corecte, iar uleiul adăugat e suficient, astfel că nu rămâne deasupra. Printre altele, ea mai are la vânzare și zacuscă cu fasole, ceva mai delicată.

„Sunt produse pe care eu le fac și cu siguranță le-ați mai văzut la mine. Vreau să vă arăt câteva produse pe care le am acasă și pe care le fac. Am pregătit niște borcane cu dichis. Dar să trecem la degustat.

ADVERTISEMENT

Am prăjit niște pâine pentru a putea să degustăm. Prima dată începem cu zacusca aceea clasică, cu vinete și ardei mulți. Să vă povestesc despre arome. Este sărată exact cât trebuie, are ulei exact cât trebuie, cât să nu rămână deasupra.

Zacusca cu fasole stă la loc de cinste. Ce bine miroase! Zacusca cu fasole este rețeta pe care am preluat-o de la soacra mea. În Ardeal se face această zacuscă, iar fasolea în zacuscă face ca aceasta să fie mai păstoasă, mai delicată”, le-a povestit vedeta fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Ce alte produse mai vinde vedeta

Cât costă zacusca făcută de Gabriela Cristea? Cei care vor să se bucure de un borcan de zacuscă de vinete, ori zacuscă de fasole trebuie să plătească nu mai puțin de 33,50 lei.

De asemenea, vedeta mai are la vânzare, pe site-ul ei și dulceață de ardei iute. Un borcan costă 26,50 lei. De cealaltă parte, dulceața de portocale făcută de Gabriela Cristea poate fi achiziționată pentru 28,50 lei.

Un alt produs vedetă pe care prezentatoarea tv l-a și promovat este cozonacul. Gabriela Cristea vinde cozonaci cu mere, nucă și caramel sărat cu prețuri care pornesc de la 85 de lei. Cozonacul cu fistic e ceva mai scump și poate ajunge până la 140 de lei.

ADVERTISEMENT