Life

Cât de bine i-a prins lui Nelu Popa despărțirea de Carmen de la Sălciua. Saxofonistul a dat lovitura la început de an!

Nelu Popa se descurcă de minune fără Carmen de la Sălciua! Succesul saxofonistului depășește deja granițele țării. Ce surprize are în plan pentru 2023?
05.01.2023 | 15:46
Cat de bine ia prins lui Nelu Popa despartirea de Carmen de la Salciua Saxofonistul a dat lovitura la inceput de an
Nelu Popa, saxofonist. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Renunțarea la colaborarea cu Carmen de la Sălciua s-a dovedit a fi una de bun augur pentru saxofonistul Nelu Popa! Artistul a bifat un mare succes în noaptea dintre ani, începând 2023 în mijlocul celei mai mari comunități de români din Diaspora.

Nelu Popa, succes uriaș și fără Carmen de la Sălciua. A cântat de Revelion la Madrid!

Cântărețul care și-a făcut propria trupă după ce a renunțat la proiectul cu Carmen de la Sălciua a cântat de Revelion la Madrid, unde au ajuns românii de la sute de kilometri depărtare, din toată Spania, pentru a petrece așa cum o făceau cândva în țară.

ADVERTISEMENT

Nelu Popa a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre petrecerea pe care a dat-o în Spania, dar și ce i-au spus românii stabiliți în Peninsula Iberică.

Saxofonistul e pe val, din ce în ce mai solicitat cu cântările, atât în țară cât și în străinătate. Revelionul l-a prins în capitala Spaniei. Cea mai mare petrecere din Diaspora s-a văzut pentru câteva minute și la televizor, Nelu Popa apărând pe sticlă la miezul nopții la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

”A fost o seară superbă”

Muzicianul ne-a dezvăluit ce proiecte are pentru 2023, dar și ce mesaje i-au transmis românii plecați la muncă în străinătate.

„Sfârșitul anului 2022 și începutul anului 2023 a fost unul emoționant pentru mine. Am avut un mare Revelion la Madrid, unde au venit oameni de la sute de kilometri să mă asculte pe mine și formația mea! Pot să zic că a fost o seară superbă.

ADVERTISEMENT

La ora 12 noaptea am fost în direct pe Antena 3 CNN, unde s-a văzut cel mai mare show transmis pentru toți românii de acasă. Nu mi-aș fi imaginat că o să mă bucur de un asemenea succes”, a declarat Nelu Popa pentru FANATIK, semn că i-a prins bine decizia de a cânta fără Carmen de la Sălciua.

„Am întâlnit foarte mulți români care nu vor să se mai întoarcă”

Cât despre românii din Spania, nu toți cei pe care i-a întâlnit își mai doresc cu adevărat să se întoarcă în țară. Mulți dintre conaționali au început să prindă rădăcini acolo.

ADVERTISEMENT

„Am stat de vorbă cu românii care au venit la petrecerea de Revelion, în pauzele de la cântare, și mi-au zis că le e dor de țară. Am întâlnit, însă, și foarte mulți români care nu vor să se mai întoarcă, în special pentru că au copii care merg la școală acolo și s-au obișnuit cu viața de acolo. Nu vor să mai plece din Spania”, ne-a spus Nelu Popa.

Instrumentistul are o serie de surprize pregătite pentru fanii săi în acest an. „Am multe proiecte în lucru cu noua mea formație. Suntem deja foarte solicitați. O să urmeze o serie de piese frumoase alături de artiști mari pe care publicul îi iubește”, a completat saxofonistul.

Aventura în Diaspora nu se oprește pentru Nelu Popa, ba chiar putem spune că abia a început! Pe 4 februarie, cântărețul va susține un recital în Koln, Germania, pentru comunitatea de români acolo. Nelu va fi însoțit de cântărețele Simona Boncuț și de ceva mai celebra Georgiana Lobonț.

ADVERTISEMENT