Life

Cât de implicat e Tibi Clenci în rolul de tată. Juratul de la Bravo, ai stil are un băiat

Tibi Clenci, unul dintre jurații emisunii Bravo, ai stil, a făcut dezvăluiri despre viața de familie și relația pe care o are cu copilul său. Celebrul fotograf are un băiat.
23.06.2022 | 10:46
Cat de implicat e Tibi Clenci in rolul de tata Juratul de la Bravo ai stil are un baiat
Tibi Clenci, dezbăluiri despre familie și rolul de părinte. Cum se descurcă juratul de la Bravo, ai stil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D a mărturisit cât de implicat este în rolul de tată, mai ales că prin prisma meseriei sale călătorește foarte mult. Juratul petrece destul de mult timp cu cei dragi, chiar dacă fiul său merge la grădiniță.

Tibi Clenci, dezbăluiri despre familie și rolul de părinte. Cum se descurcă juratul de la Bravo, ai stil

Tibi Clenci are un băiat pe nume Tudor Anghel de care este tare mândru. Fotograful este un tată dedicat și are o soție extraordinară care îi este alături de ani buni. Este căsătorit de la vârsta de 23 de ani, dar a devenit părinte mult mai târziu.

ADVERTISEMENT

„Sunt un părinte implicat și, dacă aș sta și mai mult acasă, aș fi exemplu. Dar sunt un vânător, trebuie să pun hrană pe masă familiei mele, așa cum se spune în popor.

Eu sunt aducătorul de stabilitate în familia noastră și un exemplu și pentru fiul nostru.  Când călătoresc în Europa, în 90% dintre situații sunt alături de ei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă acum Tudor Anghel merge la grădiniță, nu o să mă încurce, tot îl voi lua cu mine, îl voi învoi, sunt un autodidact și alături de soția mea suntem profesori buni pentru el.

Când sunt acasă, prelucrez fotografiile cu el, creez povești, fac conferințe video cu clienții alături de el. El este viața mea, realizarea cea mai mare din viața mea, visul meu împlinit”, a spus vedeta de la Kanal D pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Tibi Clenci, călătorii împreună cu familia

Mai mult decât atât, Tibi Clenci recunoaște că semnează foarte multe contracte în Europa tocmai pentru a fi aproape de cei dragi sau pentru a călători împreună cu soția și fiul lor.

Toate plecările în străinătate sunt un motiv de bucurie pentru juratul de la Bravo, ai stil, în special atunci când revine acasă, în sânul familiei.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt căsătorit din fragedă pruncie, de la 23 de ani. Am o soție extraordinară, care m-a susținut din prima clipă până acum și sigur o va face și de acum încolo”, spunea Tibi Clenci în urmă cu ceva vreme pentru kanald.ro.

ADVERTISEMENT