Sport

Cât de iubit este Cristiano Ronaldo la Manchester United! Un fan a făcut cursa vieţii doar ca să-l atingă. Video

Cristiano Ronaldo este văzut ca un zeu de fanii lui Manchester United, iar o nouă dovadă de iubirea a fanilor a putut fi văzută la finalul meciului cu Atalanta.
21.10.2021 | 09:48
Cat de iubit este Cristiano Ronaldo la Manchester United Un fan a facut cursa vietii doar ca sal atinga Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru Manchester United şi a marcat golul victoriei în meciul cu Atalanta, scor 3-2. Reuşita portughezului i-a dus pe “diavoli” pe primul loc în grupă, iar un fan al echipei şi-a dorit să-l atingă la finalul meciului.

Un fan al lui Manchester United, cursă de zeci de metri ca să-l atingă pe Cristiano Ronaldo

La scurt timp după fluierul de final al lui Szymon Marciniak, Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca un copil pentru victoria lui Manchester United, fiind urmat şi de colegii lui. În tot acest timp, suporterii sărbătoreau în tribune victoria obţinută.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fanii lui Manchester United a vrut să fie alături de Cristiano Ronaldo şi a sărit din tribune. Bărbatul a făcut o cursă nebună, de câţiva zeci de metri, fiind urmărit de stewarzi.

Imaginile au apărut în transmisiunea live a meciului, iar suporterul a apucat să-l atingă, pentru o fracţiune de secundă, pe Cristiano Ronaldo. Imediat, fanul a fost pus la pământ de stewarzi, iar unul dintre aceştia a fost la un pas să-l dărâme şi pe starul portughez.

ADVERTISEMENT

“Toată lumea vrea să-l atingă pe Cristiano”, a fost postarea care s-a viralizat pe Twitter, în care apar patru imagini cu suporterul lui Manchester United şi Cristiano Ronaldo.

Fanii lui Manchester United au luat-o razna pe Twitter

După finalul meciului de pe “Old Trafford”, fanii lui Manchester United au luat cu asalt reţelele de socializare şi au avut cuvinte de laudă pentru Cristiano Ronaldo. Din nou, fotbalistul de 36 de ani a fost salvatorul “diavolilor”, la fel cum s-a întâmplat şi în partida cu Villarreal.

ADVERTISEMENT

“A făcut-o în etapa a 2-a (n.r. meciul cu Villarreal) şi a făcut-o din nou acum. A salvat-o pe Manchester United. Din acest motiv Ronaldo este GOAT (n.r. Greatest off All Time – cel mai bun din istorie)”, a fost mesajul unui fan al lui Manchester United.

“Cristiano Ronaldo înseamnă Champions League. Champions League înseamnă Cristiano Ronaldo”“Mister Champions League”, “E unic. Priviţi încă o dată golul ăsta. Magnific” sau “Îţi mulţumim că te-ai întors, salvatorule”, au mai scris suporterii lui United.

ADVERTISEMENT

După victoria cu Atalanta, Manchester United se pregăteşte de derby-ul cu Liverpool. Meciul se va juca duminică, de la ora 18:30, iar “diavolii” au nevoie de o victorie ca să nu piardă contactul cu echipele de pe primele trei poziţii.

Reacţia lui Cristiano Ronaldo după ce a salvat-o din nou pe Manchester United

“Da! Teatrul Viselor a luat foc! Suntem vii! Suntem Man United și nu cedăm niciodată! Acesta este Old Trafford”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a marcat şase goluri în cele opt meciuri jucate pentru Manchester United în actualul sezon. Trei dintre reuşite au venit în grupele Ligii Campionilor, câte una în fiecare partidă. În etapa a 2-a, portughezul a înscris în minutul 90+5 al meciului cu Villarreal şi a adus cele trei puncte.

ADVERTISEMENT