Life

Cât de mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley! Josephine o face mândră pe vedetă!

Gina Pistol (41 de ani) postează tot mai des imagini cu fiica sa și a artistului Smiley. Cum arată în momentul de față micuța Josephine Ana, la un an și 4 luni.
25.07.2022 | 18:01
Cat de mare a crescut fiica Ginei Pistol si a lui Smiley Josephine o face mandra pe vedeta
Gina Pistol, imagini tot mai dese cu fiica sa, Josephine. Cât de mult a crescut fetița. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 le-a arătat celor care o urmăresc în mediul virtual cât de mare a crescut fetița venită pe lume pe 9 martie 2021. Moderatoarea show-ului culinar Chefi la cuțite este mândră de propriul copil.

Gina Pistol, imagini tot mai dese cu fiica sa, Josephine. Cât de mult a crescut fetița

Gina Pistol adoră să petreacă cât mai mult timp cu fiica sa, Josephine Ana, motiv pentru care o perioadă a renunțat la proiectele din televiziune. Frumoasa blondină nu vrea să piardă nicio clipă din viața micuței sale.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Smiley prețuiește fiecare moment împreună cu micuța în vârstă de un an și 4 luni, care a crescut foarte mult în ultima perioadă. Fetița merge în picioare și îi umple inima de bucurie vedetei de la Antena 1.

„Mare distracție pentru copii să se joace prin iarbă, în natură. Dar câtă distracție pentru noi, mămicile, să le curățăm hainele de pete verzi după, nu?

ADVERTISEMENT

Josephine explorează bucuroasă natura, iar eu sunt mai liniștită. Momentele petrecute împreună sunt cele mai de preț.

Descoperim totul împreună și retrăiesc copilăria prin ea din nou”, a declarat prezentatoarea de la Chefi la cuțite pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, mândră de fiica sa, Josephine Ana

Gina Pistol are numai cuvinte de laudă pentru fiica sa, Josephine Ana, care este un copil foarte cuminte. Prezentatoarea și partenerul de viață, Smiley, stau foarte mult cu micuța pentru care nu au niciun fel de ajutor.

Moderatoarea de la Chefi la cuțite nu a apelat la bone până în momentul de față, ci doar la sprijinul bunicilor. În plus, vedeta recunoaște că nu vrea să piardă bucuriile de care are parte fiica sa, alături de care trăiește a doua oară copilăria.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta realizează foarte multe fotografii și filmări cu Josephine Ana, chiar dacă nu dorește să-i arate chipul. Gina Pistol este foarte discretă din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT