Life

Gina Pistol și Smiley s-au logodit? Ce a dezvăluit vedeta de la Antena 1 pe rețelele de socializare

Gina Pistol și Smiley s-au logodit? Vedeta de la emisiunea Chefi la cuțite a făcut o dezvăluire care i-a bucurat pe fani pe rețelele de socializare.
11.07.2022 | 18:56
Gina Pistol si Smiley sau logodit Ce a dezvaluit vedeta de la Antena 1 pe retelele de socializare
Gina Pistol fericită. Vedeta a dezvăluit că s-ar fi logodit cu Smiley. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a dezvăluit faptul că s-ar fi logodit cu Smiley! Ce a postat vedeta de la Antena 1 pe rețelele de socializare și s-a dat de gol.

Gina Pistol și Smiley s-au logodit? Postarea făcută de partenera artistului

Totul a început după ce Gina Pistol a observat că nu este pe lista celor mai sexy femei din România în cadrul Premiilor Radar de Media 2022.

ADVERTISEMENT

Astfel, ceea ce a decis să facă partenera de viață a lui Smiley a fost să se treacă singură pe listă, nu o dată, ci de nouă ori, dar sub diferite denumiri.

Aici a venit surpriza, pentru că, printre denumirile pe care le-a folosit vedeta pentru a se nota pe listă a fost și logodnica lu’ Andrei Tiberiu Maria – numele real al lui Smiley.

ADVERTISEMENT

Celelalte denumiri folosite de prezentatoarea de la Antena 1 au fost „Gina Pistol, Georgeta Pistol, eu, tot io, fata lu’ mama, iubita lui Smiley, mama la Josephine, sora lu’ George”.

Ce a postat Gina Pistol
Ce a postat Gina Pistol pe rețelele de socializare. foto: Instagram

Ce spun Gina Pistol și Smiley despre căsătorie

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți recent, dar venirea pe lume a fiicei lor nu i-a adus mai aproape de altar.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi îndrăgostiți declarau că ei se consideră deja o familie, fără acele acte oficiale care să stipuleze acest lucru.

Căsătoria este doar o formalitate pentru Gina Pistol și Smiley, a dezvăluit cântărețul.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a spus Smiley la „Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Și Gina Pistol a spus că nu se grăbește să devină nevasta lui Smiley, dar nu a exclus posibilitatea să se căsătorească. Totul va avea loc la „timpul potrivit”, după cum a spus ea.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte”, a declarat Gina Pistol la „Xtra Night Show’.

ADVERTISEMENT