Life

Cât de mare a crescut fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka! Cu cine seamănă acum micuța Namiko

07.10.2020 | 21:10
Cat de mare a crescut fiica lui Cabral si a Andreei Ibacka Cu cine seamana acum micuta Namiko
ADVERTISEMENT

Cabral și Andreea Ibacka au cu ce să se mândrească! Fiica lor are aproape doi ani și i-a cucerit pe fani. Micuța Namiko apare tot mai des pe rețelele de socializare ale părinților, unde primește sute de comentarii.

Mai mult, micuța are propriul cont de Instagram și este din ce în ce mai frumoasă pe zi ce trece. Potrivit libertatea.ro, fanii sunt de părere că Namiko seamănă mai mult cu tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți din 2011, iar fetița lor s-a născut pe 4 decembrie 2018. Cabral mai are o fată de 18 ani, Inoke, din căsnicia cu Luana Ibacka.

Cât de mare a crescut fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka

Andreea și Cabral Ibacka își iubesc fiica și se mândresc cu ea pe rețelele de socializare. Părinții postează tot mai des fotografii cu Namiko în diverse ipostaze, unde primesc zeci de mii de like-uri și sute de comentarii.

ADVERTISEMENT

Namiko crește zi de zi și se face tot mai frumoasă, întocmai ca mama ei. Publicul este de părere însă că micuța îi seamănă leit tatălui. Numele ei este unul foarte rar, de origine japoneză și aproape deloc întâlnit pe teritoriul românesc.

“Namiko, ‘copilul valurilor’, este un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris Andreea pe blogul personal, la scurt timp după nașterea fetiței.

ADVERTISEMENT
Namiko Ibacka
Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka. Sursa foto: Instagram

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de 14 ani și căsătoriți de 9 ani. Moderatorul emisiunii “Ce spun Românii” a mărturisit acum ceva timp că a fost dragoste la prima vedere, însă a reușit să obțină o întâlnire cu blondina abia la 6 luni de când s-au cunoscut.

Andreea Ibacka s-a recuperat rapid după ce a născut, iar silueta ei a revenit la formele de dinainte. Recent, toți trei și-au petrecut vacanța la mare, unde blondina a avut o apariție spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, unde Cabral a plăcut-o instant. Andreea Ibacka este cunoscută datorită rolurilor din telenovele, mai ales “Inimă de țigan” și “Regina”, dar și co-prezentator al emisiunii “În al 9-lea cer”.

De asemenea, a avut roluri secundare în “Aniela”, “Iubire și Onoare” și “O grămadă de caramele”. Cabral este printre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din țară, cele mai cunoscute emisiuni fiind “Povești adevărate” și “Ce spun românii”.

ADVERTISEMENT
Tags: