Life

Cât de mult a costat verigheta Gabrielei Prisăcariu. Soția lui Dani Oțil și-a dorit ceva special

Cât de mult a costat verigheta Gabrielei Prisăcariu. Soția lui Dani Oțil a ales o bijuterie specială, cu un preț pe măsură.
02.08.2023 | 08:28
Cat de mult a costat verigheta Gabrielei Prisacariu Sotia lui Dani Otil sia dorit ceva special
Cât a costat verigheta Gabrielei Prisăcariu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În weekend-ul care a trecut, Dani Oțil a făcut nunta religioasă cu soția lui, iar petrecerea a avut loc în Buftea, dar câți bani a costat verigheta Gabrielei Prisăcariu?

Cât a costat verigheta Gabrielei Prisăcariu. Soția lui Dani Oțil nu s-a uitat la bani

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit civil în urmă cu mai bine de doi ani, iar pe 30 iulie s-au cununat religios și au făcut petrecerea de nuntă la un restaurant aflat chiar pe malul lacului, la care au fost prezenți apropiații lor și alte vedete.

ADVERTISEMENT

Cei doi au vrut ca totul să iasă așa cum și-au dorit la propria nuntă, așa că nu au mai ținut cont de costuri. Gabriela Prisăcariu a avut grijă de pregătirile pentru nuntă, unde a îmbrăcat două rochii de mireasă.

De asemenea, fotomodelul a ales o verighetă specială, din aur alb de 14 karate, bătută cu diamante de 2.81 ct. Greutatea bijuteriei este de 6.83 de grame, iar la magazin se află la reducere în prezent.

ADVERTISEMENT

Fiind o verighetă foarte specială, și prețul este pe măsură. După reducerea de 25%, bijuteria costă 22.275 de lei, însă prețul inițial este de 29.700 de lei, notează cancan.ro. Soțul fotomodelului a optat pentru o verighetă mai simplă.

Gabriela Prisăcariu, declarații după nuntă

Soția lui Dani Oțil și-a dorit o nuntă de vis, așa că a făcut tot posibilul ca totul să fie perfect. După petrecere, Gabriela Prisăcariu a vorbit, pe pagina ei, despre marele eveniment, de care a fost foarte încântată.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă totul a ieșit conform planului, vedeta a recunoscut că a fost o mireasa pretențioasă. Gabriela Prisăcariu a făcut schimbări în ultimul moment și știe că i-a dat bătăi de cap organizatoarei evenimentului.

“Doamne! Încă nu m-am dezmeticit, nu-mi vine să cred că a trecut nunta mea. A fost de vis, deci absolut superb totul. Vreau să-i mulțumesc lui Carmen Ioniță că mi-a îndeplinit toate dorințele.

ADVERTISEMENT

Săraca… nu cred că mă mai suportă. Nu știu dacă știți, dar eu sunt Scorpion și la mine totul trebuie să fie perfect, adică cu o săptămână înainte am schimbat mesele… vă dați seama, ceva rău.

Totul a ieșit absolut impecabil. Te ador și îți mulțumesc că încă vorbești cu mine și că nu mi-ai dat block”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe Instastory, după nunta cu Dani Oțil.

La nunta celor doi soți au fost prezente și alte vedete din showbiz. Printre acestea se numără și Răzvan Simion și Daliana Răducan, dar și Ramona Olaru, colega de platou a lui Dani Oțil.

ADVERTISEMENT