Life

Cât de mult costă geaca din rafie purtată de Delia. Puțini ar plăti o astfel de sumă

Cât costă geaca din rafie cu care s-a afișat Delia Matache, de curând. Prețul este unul pe care nu l-ar plăti multe persoane.
22.03.2024 | 12:24
Cat de mult costa geaca din rafie purtata de Delia Putini ar plati o astfel de suma
Ce preț are geaca din rafie a Deliei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Delia Matache și-a surprins fanii de curând cu noua apariție. Îndrăgita cântăreață a îmbrăcat din nou o ținută excentrică și care a stârnit multe ironii. Asta deoarece materialele erau făcute din rafie, asemeni unor genți. Cât costă geaca pe care a îmbrăcat-o?

Ce preț are geaca din rafie cu care s-a afișat Delia Matache. Puține persoane ar plăti atât

Delia s-a afișat cu articolul vestimentar nonconformist pe rețelele de socializare, unde a stârnit furori. Unii admiratori s-au amuzat copios, totuși, și i-au precizat interpretei să nu arunce geaca, deoarece vor avea nevoie de ea pentru cumpărături.

ADVERTISEMENT

Geaca din rafie a cântăreței, chiar dacă este identică cu sacoșele din rafie pe care le găsești astăzi prin piețe, aparține unui renumit brand, de fapt. Așadar, costul nu este unul mic, așa cum poate mulți s-ar fi așteptat.

De altfel, aflați că geanta din rafie a la Bucur Obor este purtată și de celebrități de peste Ocean. Faimoasa actriță Julia Roberts a fost surprinsă la un moment dat, cu un astfel de ”accesoriu” pe umăr, în timp ce pleca la shopping în Santa Monica.

ADVERTISEMENT

”Doamna Delia, să mai lăsați sacoșe de astea, să nu le transformați în haine pe toate, că nu mai are mama cu ce să îmi trimită zacuscă și șorici în străinătate. Vă pup, doamna Delia.” /”Abia aștept să mă vadă bunica mea cum îi port traista” / ”A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi. Că dacă le rupi nu știe ce îți face, dar îți face…, sunt câteva dintre comentariile internauților la postarea Deliei Matache, de pe facebook, în care apare îmbrăcată cu geaca din rafie.

Obiectul vestimentar extravagant costă 1200 de lei. Cei care sunt interesați și vor să atragă atenția tuturor, asemeni Deliei, beneficiază acum și de o reducere, adică vor achita doar 450 de lei, arată cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Câți bani cheltuie Delia pe ținutele sale nonconformiste

Așa cum se mai poate observa în imaginea de mai sus, Delia are și o pereche de încălțăminte destul de neobișnuită, la care a asortat o pereche de blugi foarte largi. De-a lungul timpului, nu s-a sfiit să recunoască cât plătește pentru ceea ce poartă.

Delia are în garderobă articole de mii de euro, în general, astfel de sume achitându-le chiar și pe costumațiile pe care mulți români nu le-ar purta, ziua pe stradă, de exemplu, ci la evenimente cu tematică.

ADVERTISEMENT

“În primul rând aleg din dressing lucruri și accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, țin cont și de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg și compun ținuta pentru a doua zi. Eventual, mai fac mici completări dimineața”, a spus Delia la iUmor.

ADVERTISEMENT