Life

Delia și-a luat cizme de peste 1.000 de euro, dar i-a speriat pe fani cu felul în care arată! „Dezamăgirea e totală, profundă și pentru totdeauna”

Delia și-a luat cizme de peste 1.000 de euro. Paris Hilton le face reclamă și multe vedete le au, dar fanii cântăreței nu au fost impresionați!
25.09.2023 | 15:24
Delia sia luat cizme de peste 1000 de euro dar ia speriat pe fani cu felul in care arata Dezamagirea e totala profunda si pentru totdeauna
Delia și-a luat cizme de peste 1.000 de euro. foto Facebook
ADVERTISEMENT

Delia și-a cumpărat niște cizme foarte scumpe, de peste 1.000 de euro, pe care puțin oameni și le permit. Cântăreața i-a speriat pe fani cu ultima ei apariția, aceștia fiind foarte dezamăgiți.

Delia și-a luat cizme de peste 1.000 de euro

Este vorba despre o pereche de încălțări de la MSCHF x Crocs. Pe site, acestea sunt sold out, iar prețul afișat este de 450 de dolari. Cel mai probabil din cauză că ele sunt deja în afara stocului, prețul apare mai mic decât cel real de vânzare.

ADVERTISEMENT

Totuși, pe alte site-uri, unde cizmele sunt încă disponibile, o asemenea pereche de cizme depășește 1100 de euro! Pe site-ul oficial, persoana care le face reclamă cizmelor este nimeni alta decât Paris Hilton.

Cizmele au fost un succes, ele fiind lansate în august 2023 și iată că în septembrie nu mai pot fi cumpărate decât de pe unele site-uri, nu și cel oficial.

ADVERTISEMENT

Mulți fani au criticat o pe vedetă pentru această apariție. Cineva se declara profund dezamăgit de cântăreață.

„Ai fost o fată deosebită dar ai devenit doar o altă creatură care vrea să iasă in evidență. Dezamagirea e totală, profundă și pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit să rămâi cu acel bun simt înnăscut pe care încerci să-l ascunzi și chiar reușești.Pacat de vocea și talentul tau. Mai ești apreciată doar de cei care nu realizează cat de mult te-ai îndepărtat de ceea ce înseamnă artă!”, a scris un fan nemulțumit!

Delia și cizmele ei
Delia și cizmele ei. Foto Colaj Fanatik

Fanii, nemulțumiți de apariția Deliei

Fanii au fost foarte nemulțumiți de această apariția Deliei, iar la imaginea postată cu aceste ghete a primit aproape 1000 de comentarii.

ADVERTISEMENT

Multe dintre ele au fost unele negative, pentru că oamenii nu au înțeles de ce Delia a cumpărat aceste cizme de culoare galbenă.

„Dacă și aceasta ținută e ceva wow, nu mai zic nimic. Cu părere de rău dar cred ca nu mai avem șanse de revenire. Lumea a luat-o razna de tot”, a zis cineva.

Altcineva le-a comparat cu niște…pufuleți! „Mișto pufuleții ăia din picioare”. Un alt fan chiar a spus că s-ar putea teleporta cu ele, fiind mai degrabă de natură extraterestră:

„Mamă, Delia, ce-s alea mămică din picioarele tale, lasă-mă sa ghicesc, sunt un fel din alea de te teleportezi cu ele?”.

ADVERTISEMENT
Tags: