Life

Cât de mult s-a îngrășat Adela Popescu în Republica Dominicană la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”: ”M-am urcat pe cântar”

Adela Popescu a petrecut ceva timp în Republica Dominicană la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” și se pare că acest lucru se vede și la silueta vedetei.
04.11.2022 | 18:38
Cat de mult sa ingrasat Adela Popescu in Republica Dominicana la Sunt celebru scoatema de aici Mam urcat pe cantar
Adela Popescu spune că s-a îngrășat după experiența Sunt celebru, scoate-mă de aici. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La cei 36 de ani ai săi, Adela Popescu arată impecabil. Are o siluetă demnă de invidiat și știe să se mențină în formă. De asemenea, vedeta are o carieră de mare succes, dar și o familie superbă, alături de Radu Vâlcan.

Adela Popescu s-a îngrășat în Republica Dominicană

Se pare însă că toate cele trăite în Republica Dominicană și-au spus cuvântul în cazul ei. Prezentatoarea de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” le-a recunoscut urmăritorilor săi că se confruntă cu câteva kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Adela Popescu susține că a vrut să se cântărească, însă în momentul în care s-a urcat pe cântar, acesta a rămas fără baterie.

După această experiență însă, vedeta simte că până și cântarul a vrut să-i ascundă adevărul.

ADVERTISEMENT

”M-am urcat pe cântar. Error. Se pare că a rămas fără baterie. Ce mod elegant de a-mi ascunde adevărul. :)”, a scris vedeta pe InstaStory.

Să nu uităm că Adela Popescu nu este o adeptă a dietelor. Deși are trei copii, vedeta a știut mereu ce să facă pentru a-și reveni după fiecare sarcină în parte.

ADVERTISEMENT

Cum și-a revenit Adela Popescu după trei sarcini

Chiar ea povestea la un moment dat că au fost și momente în care se simțea mai plinuță, însă nu a lăsat acest lucru să îi afecteze relația cu Radu Vâlcan, sau starea de spirit.

De asemenea, Adela Popescu a găsit mereu înțelegere din partea soțului ei, cei doi având o relație extrem de sinceră, iar revenirea după fiecare sarcină nu a fost deloc una dificilă pentru ea.

ADVERTISEMENT

”Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare.

Şi asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele”, povestea vedeta pentru viva.ro.

Prezentatoarea de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” mai povestea atunci și că nu a urmat niciun regim strict pentru a reveni la greutate anterioară.

ADVERTISEMENT