Life

Secretul Adelei Popescu. Cum se menţine în formă după ce a născut de trei ori

Secretul Adelei Popescu. Cum se menţine vedeta în formă după ce a născut de trei ori. Prezentatoarea de la Pro TV a dezvăluit că nu a ținut un regim anume.
23.08.2022 | 11:47
Secretul Adelei Popescu Cum se mentine in forma dupa ce a nascut de trei ori
Cum se menține Adela Popescu după ce a născut de trei ori. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fanii Adelei Popescu se întreabă care este secretul care o ajută pe prezentatoare să se mențină după trei nașteri. În vara anului trecut, vedeta a devenit mamă pentru a treia oară, dar a revenit rapid la silueta de dinainte.

Secretul Adelei Popescu. Cum se menține prezentatoarea după ce a născut de trei ori

Prezentatoarea de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! este în formă maximă după trei nașteri.

Adela Popescu încă alăptează, așa că nu are cum să țină o dietă acum. În plus, atunci când a încercat, cantitatea de lapte i-a scăzut destul de mult și a fost nevoită să se oprească.

ADVERTISEMENT

În schimb, vedeta mănâncă prima masă la ora 12, iar până atunci nu mănâncă nimic.

“Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez. Şi, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit.

Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă.”, a declarat Adela Popescu pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu recunoaște că au existat momente în care nu i-a plăcut ceea ce vedea în oglindă. Din fericire, partenerul ei de viață o face întotdeauna să se simtă atrăgătoare.

“Evident că mă uitam în oglindă şi vedeam burta, colăceii, celulita, însă niciodată nu am simţit cu subiect și predicat că nu sunt atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

Şi asta exclusiv datorită lui Radu, care mă face să mă simt frumoasă și fără cusur chiar și în cele mai proaste perioade ale mele.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună trei copii, Alexandru (6 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (1 an).

ADVERTISEMENT

Adela Popescu prezintă Sunt celebru, scoate-mă de aici!, alături de Cabral

Adela Popescu și Cabral sunt prezentatorii show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici!. După șapte ani, emisiunea revine la Pro TV cu cel de-al doilea sezon, iar 12 concurenți vor avea parte de provocări grele în Republica Dominicană.

În cadrul unui interviu, vedeta s-a declarat uimită de cât de mult rezistă femeile la probele dificile din cadrul competiției, în comparație cu bărbații.

Soția lui Radu Vâlcan a fost șocată de preparatele pe care concurenții le-au avut de consumat. Prezentatoarea TV s-a confruntat cu stări de rău din cauza a ceea ce a văzut.

“Așa stare de rău și senzație de vomă nu am avut în viața mea. Ce fac oamenii ăștia aici este incredibil.

Aș vrea acum să vorbesc în mod special despre femei. Da, desigur, sunt anumite tipologii pe care ți le imaginezi că ar face orice.”, spunea vedeta pe Instastory.

ADVERTISEMENT