Life

Cât de mult s-a schimbat viața lui Augustin Viziru de când a devenit tată. La ce viciu a renunțat

Augustin Viziru a povestit cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit tată, în urmă cu doi ani. Actorul a renunțat la un viciu după ce a venit pe lume fetița lui.
16.06.2022 | 18:50
Cat de mult sa schimbat viata lui Augustin Viziru de cand a devenit tata La ce viciu a renuntat
Cum s-a schimbat viața lui Augustin Viziru de când a devenit tată. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a devenit tată acum doi ani, iar viața lui s-a schimbat foarte mult în acest timp. Actorul a reușit să scape de un viciu.

Cât de mult s-a schimbat viața lui Augustin Viziru de când a devenit tată

Augustin Viziru trăiește mult mai sănătos de când s-a născut fiica lui, ba chiar s-a lăsat de fumat, după cum a dezvăluit în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

În plus, Augustin Viziru aleargă foarte mult prin casă cu fetița lui, lucru care îl ajută să facă mișcare constant.

Actorul este foarte implicat în creșterea micuței și încearcă să o ajute pe partenera lui cu tot ce poate, dar uneori este nevoit să plece la filmări.

ADVERTISEMENT

“Viața de tătic e frumoasă și sănătoasă. De când a apărut fetița mea, m-am lăsat de fumat, mă culc devreme, fac sport. Și când spun că fac sport, nu mă refer la o sală de fitness sau cine știe ce exerciții.

Eu alerg cu fetița mea în spate, prin casă, până adoarme. Îi fac toate plăcerile, ce să zic…Primește foarte multă dragoste, dar și ce-i place ei. Acum câteva zile i-am cumpărat carioci și un tort spectaculos.

ADVERTISEMENT

Mă implic serios în creșterea copilului meu și o ajut cu ce pot pe mama lui, dar câteodată trebuie să plec, că am multe filmări.”, a declarat Augustin Vizru pentru VIVA.

De asemenea, nici serile nu mai sunt ca înainte pentru Augustin Viziru. Actorul nu iese în oraș, ci se află acasă pentru a-i face baie fetiței lui. Micuța nu vrea să facă baie dacă tatăl ei nu este cel care se ocupă de această “operațiune”.

ADVERTISEMENT

“Doar eu îi fac băiță pentru că altfel nu stă, plânge și se agită. Ea vrea doar cu tati la băiță că așa s-a obișnuit. Este exact ca mine, face urât când nu-i convine ceva. E temperamentală, are energie multă.”, a adăugat vedeta.

Augustin Viziru: “Copilul meu este pe primul plan”

Augustin Viziru a declarat că și-a dorit mereu să devină tată, dar nu și-a făcut niciodată planuri și a așteptat momentul potrivit. Acum este suficient de matur și încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de fiica lui.

“Acum am și altă maturitate, de aceea petrec mult timp cu ea, deși am tot felul de treburi. Știu că anii ăștia nu mi-i dă nimeni înapoi, iar copilul meu este pe primul plan și a venit exact când era momentul.

Eu sunt un om care reacționează după instinct, nu-mi fac planuri, și primesc ce-mi oferă viața. Dacă va fi cazul, Doamne Ajută, dacă nu…asta este.”, a mai declarat actorul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: